170 Hz yenileme hızı sunan MSI G2712 oyuncu monitörü için indirim fırsatı [Ocak 2024]

16 Ocak 2024 20:30

MSI G2712 oyuncu monitörünün fiyatı geriledi. 170 Hz’lik yenileme hızı sunan monitörde Full HD çözünürlüklü 27 inç ekran kullanılıyor. 16:9 en boy oranlı bu ekran 1 ms tepki süresine sahip.

MSI G2712 modelinde farklı açılardan izlendiğinde renk ve görüntüde meydana gelen bozulmayı minimum seviyede tutan IPS panel kullanılıyor. Cihazda ayrıca AMD’nin FreeSync teknolojisi de bulunuyor. Bu teknoloji her çerçeve hızında akıcı ve takılmasız bir performansa imkan tanıyor. Dünyanın ilk akıllı karanlık ayarı ile bu karanlık noktalar detayları rahatça görülebilen bölgelere dönüşebiliyor. G serisi oyun monitörleri, genel monitör tiplerine oranla daha geniş renk gamını kapsıyor. Oyunda renk ve detaylar daha gerçekçi hale geldiği için daha gerçekçi oyun deneyimi sağlanıyor. MSI G serisi oyuncu monitörleri farklı modlara sahip. İnce bir kasaya sahip olan monitör 178 derece görüş açısı sunuyor. Standart monitör ekranları saniyede 200 kez titreşiyor. Normalde çıplak gözle görülemeyen bu kırpışma zaman içinde göz yorgunluğuna neden oluyor.

MSI G2712 oyuncu monitörünün kampanyalı fiyatı ne kadar?

MSI Anti-Flicker teknolojisi ise bu kırpışma oranını büyük ölçüde azaltıyor ve göz yorgunluğunu engelliyor. Bir satış kanalında 6.799 TL‘ye satılan monitörün indirimli fiyatı ise 5.999 TL.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş