2023 Honda Accord dikkat çeken değişimlerle geliyor

26 Ekim 2022 20:17

Beraberinde on birinci nesli getirecek olan 2023 Honda Accord, önceki versiyonu tamamen unutturacak bir karakter değişimi taşıyacak.

Otomobil dünyasında dengeleri değiştiren elektrifikasyon süreci ve SUV modelleri, pek çok segmente olan ilgiyi de değiştirdi. Kompakt pazarda son olarak Fiesta’da gördüğümüz radikal vedaların sayısı artarken, Passat, Mondeo ve Superb gibi isimlerin yer adığı D Sedan tarafında da benzer dinamikler bizi bekliyor. Honda cephesi ise hazırlığı içerisinde olduğu yeni Accord ile kendi tarafında sürecin en azından biraz daha alışılmış çerçevelerde gideceğini gösteriyor. 2023 model yılıyla birlikte yeni bir jenerasyona geçiş niteliğinde olacak Accord, sızan patent görsellerinin ardından resmi kanattan gönderilen tasarım detaylarıyla mesajlarını çok daha ciddi vermeye başladı. Yeni CR-V’de gördüğümüz ön yüzün aktarıldığı 2023 Honda Accord için arka tarafta da kesinlikle daha modern ve tatmin edici bir şema bizi bekliyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2023 Honda Accord, Google entegreli multimedya sistem kullanacak

Yeni jenerasyonuyla birlikte modern ve sportifliğin yanında teknolojik ve konfor odaklı geliştirmeleri de ön plana çıkarılan bir Accord karşımızda olacak. Honda’nın güncellediği tasarım karakterinde hegzagonal formlu ızgara ve slim-LED gündüz farlarını detaylı şekilde ön planda görebiliyoruz. Halihazırda satışta olan Accord’da krom detayları bolca kullanan Honda, premium hissiyatı bu kez kaplama yerine tasarım çizgilerinde yakalayarak bizce daha doğru bir yolda ilerliyor. Otomobilin arka tarafında da yine daha modern bir ışıklandırma grubu bizi bekliyor. Kokpit için gönderilen tek parçalık görüntüde bizleri 12,3 inçlik yeni bir multimedya ekranı karşılıyor. Yazılım tarafında Google ortaklığının yansımalarıyla, kullanıcı deneyiminde daha doyurucu bir süreç söz konusu. Kaputunun altında CR-V’de gördüğümüz 2.0 litrelik hibrit ve 1,5 litrelik turbo benzinli seçeneklerin sunulmasını beklediğimiz yeni Accord ile ilgili daha geniş çaplı detayları önümüzdeki günlerde alacağız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili video

Paylaş