2025 Isuzu MU-X SUV Tayland’da görücüye çıkarıldı

13 Haziran 2024 16:09

2025 Isuzu MU-X SUV modeli Tayland merkezli olarak görücüye çıkarıldı. Yeni model özellikle ön tasarımıyla dikkat çekmeyi biliyor.

Büyük ihtimalle Türkiye pazarına hiçbir zaman uğramayacak modellerden 2025 Isuzu MU-X SUV, iddialı bir tasarıma sahip. Özellikle “RS” sürümü öne çıkan model, üç sıralı büyük bir araç ve böylelikle yedi kişiyi rahatlıkla taşıyabiliyor. Kablosuz Android Auto ve Apple CarPlay destekleri bulunan araçta, 7 inç boyutundaki dijital gösterge takımına 9 inç boyutunda bir multimedya ekranı eşlik ediyor. Motor tarafında yeni Isuzu MU-X SUV için iki farklı turbo dizel ünite sunuluyor. Giriş seviyesi 1.9 litrelik motor 148 beygir güç üretirken, 3.0 litrelik motor ile 187 beygir güç alınıyor. RS modelini dört çeker olarak satan firma, araçta altı ileri otomatik şanzımana yer veriyor. Modelin Tayland fiyatı 32 bin dolardan başlıyor, RS sürümü için 47 bin doların gözden çıkarılması gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu arada firmadan tamamen elektrikli Isuzu D-Max da geliyor. Konsept gösterimi yapılan araç, çıktığı zaman fiyat-performans konusunda çok dikkat çekebilir. Elektrikli Isuzu D-Max, aktarıldığı kadarıyla 2025 yılında pazara sunulacak bir ticari olacak ve taşıdığı iki farklı elektrik motoruyla dört çeker kullanım getirecek. Aracın önünde 53 beygir gücünde 108 Nm tork üreten, arkada ise 121 beygir gücünde 217 Nm tork üreten elektrik motorları yer alacak, toplamda ise 174 beygir güç ve 325 Nm tork sunulacak. Elektrikli versiyonu 1.9-litre dizel motorlu seçenekten daha güçlü olacak bilgisi geçilen D-Max, 66,9 kWh kapasitesinde lityum iyon batarya paketi donatılacak.

Henüz menzili paylaşılmayan araç, aktarıldığı kadarıyla 1.000 kg taşıyabilecek ve 3.500 kg yük çekebilecek. 130 km/s hızın üstüne çıkamayacağı aktarılan aracın, maksimum hızı az görünüyor ancak böyle bir modelde bunun çok da sorun olması beklenmiyor. Yüksek hız yerine diğer alanlara ağırlık veren firma, milyonlarca sattığı D-Max için bir D-Max Hi-Lander MHEV versiyonu üzerinde de çalışıyor. Verilen bilgiye göre bu araçta 48V sisteme sahip 1.9 litrelik turbo dizel motor yer alıyor.

2025 Isuzu MU-X SUV yanında bu da ilginizi çekebilir: Vivo X Flip katlanabilir telefon modeli

Paylaş