36 saat pil ömrü sunan Anker Soundcore K20i’nin Türkiye fiyatı belli oldu

07 Ekim 2024 12:00

Anker Soundcore K20i kablosuz kulaklık Türkiye’de satışa sunuldu. Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle gelen kulaklık, bütçe dostu fiyatı ve kaliteli performansıyla dikkat çekiyor. Anker, bu yeni kulaklığıyla günlük yaşamda konfor, müzik keyfi ve fonksiyonelliği bir arada sunmayı hedefliyor.

Anker’in silikonsuz ilk TWS kulaklığı Anker Soundcore K20i, rahat ve konforlu bir kullanım sunuyor. Kulaklık uzun pil ömrüyle de dikkat çekiyor. Kulaklığın pili yüzde 100 şarj edildiğinde 6 saate kadar kullanım imkanı sağlanıyor. Şarj kutusuyla bu süre 36 saate kadar çıkıyor. Kulaklık aynı zamanda hızlı şarj özelliğine de sahip. Cihaz 10 dakikalık şarjla 2 saatlik kullanım imkanı sunuyor. 13 mm kompozit sürücülerle güçlü ses performansı vadeden kulaklık Soundcore uygulamasıyla uyumlu şekilde çalışıyor. Uygulamada 22 farklı EQ ayarı yer alıyor. Aktif bas modu ise müziğin ritmini daha derinden hissetmek isteyenler için ideal bir seçenek sunuyor.

Anker Soundcore K20i kablosuz kulaklığın kampanyalı fiyatı ne kadar?

2 mikrofonlu yapay zeka destekli gürültü azaltma teknolojisiyle yüksek kalitede aramalar yapılmasına olanak tanıyan kulaklık, IPX5 suya dayanıklılık sertifikası sayesinde de ter ve su sıçramalarına karşı dayanıklı. Kulaklığın Türkiye’deki fiyatı ise 999 TL.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş