8 inç ekranla gelen PlayStation Portal için indirim fırsatı [Eylül 2024]

27 Eylül 2024 13:00

PlayStation Portal için indirim fırsatı geldi. Geçtiğimiz aylarda Türkiye’de satışa sunulan cihaz konsol kalitesinde kontrollerle PS5 konsolu her ortamda oynanmasını mümkün kılıyor.

Kullanıcılar Wi-Fi bağlantısı üzerinden PS5‘teki oyunlara bir televizyona ihtiyaç duymadan erişebiliyor. PlayStation 5 haricinde PlayStation 4 ile de uyumlu şekilde çalışabilen cihazda 8 inç boyutunda LCD bir ekran bulunuyor. Cihazın ekran çözünürlüğü ise Full HD. Uzaktan oynama cihazında saniyede 60 kare akıcı oyun deneyimi yaşanabiliyor. Desteklenen oyunlarda dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetiklerle gerçekçi bir oyun deneyimine olanak tanıyan cihazda dinamik direnç özelliği de var. Bu özellik seçili PS5 oyunlarında oyun içi donanım ve nesnelerle kurulan etkileşimin gerilim düzeyini taklit ediyor. PlayStation Portal uzaktan oynama cihazı için en az 5 Mbps, daha iyi bir deneyim için 15 Mbps Wi-Fi bağlantısına ihtiyaç duyuluyor.

PlayStation Portal cihazın kampanyalı fiyatı ne kadar?

PS Portal, çeşitli herkese açık Wi-Fi ağlarına bağlanabiliyor ve ayrıca 3.0.1 sürümünü veya daha yeni sürümlerini kullanan sistem yazılımları Wi-Fi ağı şifresi dışında ek adımlar gerektiren ağlarla da bağlantı kurabiliyor. Kablosuz haricinde 3.5 mm kulaklık girişi üzerinden kablolu kulaklıkların da kullanılabileceği cihazın fiyatı bir satış kanalında 13.999 TL‘den 11.597 TL‘ye gerilemiş durumda. Yeni kampanya haberlerini de duyurmaya devam edeceğiz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş