reklamı kapat

POPÜLER

Citroen C5 Aircross 2023 fiyat listesi

Citroen eylül ayı kampanyasını duyurdu; işte detaylar

Citroen, eylül ayı odağında duyurduğu kampanyasında C3 Aircross ve C5 Aircross üzerinden karşımıza çıkıyor.

Geride bıraktığımız ağustos ayında da kampanyalarıyla dikkat çekmek isteyen Citroen, ürün gamındaki bu hamleye eylül ayına girişle de devam ettiğini duyurdu. Açıklanan yeni detaylara baktığımızda 2022 model Citroën C3 Aircross’un 80 bin TL için 12 ay vade ve 0 faizli kredi imkânı veya 120 bin TL için 12 ay %0,99 faizli kredi ve 30 bin TL takas desteği seçeneğiyle 612 bin TL’den başlayan fiyatlarla geldiğini görüyoruz. Yeni Citroën C5 Aircross ailesi ise 170 bin TL için 12 ay vade ve 0 faizli kredi imkânı veya 240 bin TL için 12 ay %0,99 faizli kredi ve 40 bin TL takas desteği seçeneğiyle 935 bin TL’den başlayan fiyatlarla karşımıza çıkıyor;

2022 Citroen C3 Aircross

Kampanya kapsamındaki Citroen modellerinden öne çıkanlar

Citroen’in bu ayki kampanyasında yer alan modellerden C3 Aircross, PureTech benzinli ve BlueHDi dizel motorlarla sunuluyor. Benzinli güç ünitesi olarak ödüllü 1.2 PureTech 130 HP motor gelirken, dizel tarafta ise yüksek verimliliğiyle bilinen 1.5 BluHDİ 120 HP motor seçeneği var. Her iki motor seçeneğine de EAT6 otomatik vites eşlik ediyor ve Start & Stop sistemine sahip olmasıyla kolay bir kullanım sağlanıyor. Citroën Advanced Comfort programının da katkısıyla araç içi konforu daha da artırarak fark yaratılmak isteniyor. Daha modern ve güçlü bir tasarıma kavuşan C5 Aircross ise yuvarlatılmış hatların yerini daha keskin hatlara bırakan Citroën’in yeni tasarım dilini benimsiyor. Ön bölüm, daha dikey ve modern olacak şekilde yeniden yorumlanırken bu yaklaşım otomobilin karakterini daha da güçlendirdi.


Yeni C5 Aircross SUV’un iç tasarımına da daha dinamik ve rafine bir görünüm kazandırıldı. Yola hakim yüksek sürüş pozisyonu, kalite algısı iyileştirilen malzemeler kadar ergonomik ve pratik ara yüzler yeni Citroën C5 Aircross SUV’u rakiplerinden ayırıyor. 130 HP gücündeki tutumluluk ustası 1.5 litrelik BlueHDi dizel ve performans ile düşük yakıt tüketimini bir arada sunan 180 HP’lik 1.6 litrelik PureTech motor seçenekleriyle satışa sunulan yeni Citroën C5 Aircross SUV’un her iki motor seçeneğinde de EAT8 8 ileri otomatik şanzıman standart olarak sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER