reklamı kapat

POPÜLER

TOD LOG Tasarım

Son dönemde sık sık ses getiren dijital platform: TOD

Son dönemde özellikle Twitter’daki reklamlar üzerinden sık sık karşınızda TOD çıkmış olabilir. Peki nedir bu tam olarak?

TOD, Türkiye’de öne çıkmaya başlayan en yeni dijital içerik platformlarından oldu. “Filmden diziye, çizgi filmden spora izlemek istediğin her şey TOD’da!” mottosuyla öne çıkarılan platformun arkasında Digiturk ve bağlı olarak beIN MEDIA GROUP yer alıyor. TOD için şu an çok sayıda farklı paket sunuluyor. Film, Dizi, Belgesel ve Çocuk İçerikleri için temel abonelik olan “Aylık Eğlence Paketi” aylık 35,90 TL fiyata sahip. Aynı içerikler için sunulan “Avantajlı Yıllık Paket” yıllık 199 TL fiyata sahip. 12 taksitli olarak ödeme şeklinde sunulan “Yıllık Paket” ise aylık 19,90 TL‘ye elde edilebiliyor.

TOD’un bir de spor tarafı bulunuyor ve burada iki ana farklı kategori karşımıza çıkıyor. Süper Lig paketleri altında 64 TL‘den başlayan abonelik seçenekleri bulunuyor ve bu kısımda “Spor Toto Süper Lig, TFF 1. Lig, Canlı TV kanalları ve tüm dizi ile filmler” hediye olarak alınıyor. Spor Ekstra paketlerinde ise fiyatlar 39 TL‘den başlıyor. Burada “Premier League – LIGUE 1 – Bundesliga, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi, WTA Tenis Turnuvaları, beIN SPORTS – Eurosports 1 – 2 kanalları  ve Canlı TV Kanalları” sunuluyor.

Servisin bu abonelik ücretlerinin üstüne garip karşılanan bir masrafı daha bulunuyor. Kişilerin içerikleri “Smart TV, Apple TV 4K ve Android TV” cihazlarda yani televizyonlarda izlemek için ekstra ücret ödemesi gerekiyor. Bu ekstra ücret aylık en az 10 TL, yıllık ise 100 TL gibi ciddi seviyede fark yaratıyor. TOD’un içerikleri özellikle belirtildiği kadarıyla aynı anda sadece 1 cihazda izlenebiliyor. Firma hesap / parola paylaşılmasını istemiyor.

TOD’un yayınladığı içerikler arasında HBO’nun ses getiren dizileri de yer alıyor. Bu dizilerin hepsine direkt olarak buradan ulaşabilirsiniz.

TOD yanında bu da ilginizi çekebilir: Sony’den yeni PS5 oyun kumandası

İLGİLİ HABERLER