reklamı kapat

POPÜLER

Redmi Note 12 Turbo

Redmi Note 12 Turbo için şık tasarım ve kilit detaylar ortaya çıktı

 - Güncelleme: 23 Mart 2023 10:03

Xiaomi imzalı yeni model Redmi Note 12 Turbo için şık tasarım ve kilit detaylar belli oldu. Güzel bir model daha yolda bulunuyor.

Xiaomi tarafından hazırlanan yeni model Redmi Note 12 Turbo, yapılan paylaşıma göre 28 Mart tarihinde resmi olarak lanse edilecek. Telefon için birçok poster paylaşımı yapan Xiaomi, bu açıdan tasarım konusunda bir sürpriz bırakmadı. Köşeli yapıda bir gövde üzerine kurulan telefon, selfie kamerasını bir ekran deliğine konumlandırıyor ve özellikle ince çerçeveleriyle dikkat çekiyor. Bu konuda kendi sınıfındaki birçok telefonu geride bırakan, yukarıdaki ana fotoğrafta çerçeve kalınlığı açısından iPhone 14 ile karşılaştırılan Note 12 Turbo, arkasında şık bir desen taşıyor ve ince yapısıyla da beğeni toplamayı başarıyor. 3.5 mm kulaklık girişinin eksik edilmediği telefon için teknik bilgiler de bulunuyor. 6,67 inç FHD+ 120 Hz OLED ekran üzerine kurulduğu aktarılan telefon, gücünü kısa süre önce tanıtılan detaylarına burada yer verdiğimiz Snapdragon 7 Plus Gen 2 işlemciden alıyor ve en üstte 12 GB RAM ile 512 GB depolama taşıyor.

67W şarj destekli 5.000 mAh pile sahip telefon, 16 megapiksel selfie kamerası ile geliyor. Arkada ise spesifik olarak 64 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel kameraları bir araya getiriliyor. Yazılımda Android 13 tabanlı MIUI 14 kullanan Redmi Note 12 Turbo, stereo hoparlör sistemiyle yüksek bir ses performansı vadediyor. Redmi Note ailesinde bir ilke imza atılarak ekrana entegre parmak izi sensörü sunulacak telefon, yüksek ihtimalle Türkiye pazarına bu isim altında uğramayacak. Cihaz burada farklı bir isimde, başka bir modelin temeli olarak gelebilir.

Redmi Note 12 Turbo yanında bu da ilginizi çekebilir: İddialı AR gözlük Xiaomi Wireless AR Glass Discovery Edition tanıtıldı