reklamı kapat

POPÜLER

Xiaomi Mi Smart Kompakt Projektor

Xiaomi Mi Smart Kompakt Projektör için yeni A101 fırsatı [Haziran 2023]

Xiaomi Mi Smart Kompakt Projektör modeli yeniden A101’de kampanyalı olarak satışa çıktı. Ufak boyutuyla göze çarpan model Full HD çözünürlük desteği sunuyor.

Parlaklık değerine bakıldığında 500 lümen parlaklık değeri karşımıza çıkıyor. Projektör 120 inçe kadarki görüntüleri duvara yansıtabiliyor. Otomatik odaklama özelliğinin de yer aldığı projektörde çift bant Wi-Fi desteği mevcut. Android TV 9.0 işletim sistemi yüklü gelen projektöre bu sayede uygulamalar da yüklenebiliyor. Netflix, Amazon Prime Video ve YouTube gibi uygulamalar projektör üzerinden çalıştırılabiliyor. HDR10 yüksek dinamik aralıklı video kod çözme, kontrastı geliştiriyor. Projektör bir adet HDMI, bir adet USB 3.0 bağlantı noktası ve bir kulaklık bağlantı noktası sayesinde, 4K çözünürlükte aktarımları destekliyor. Xiaomi imzalı projektöre konsollar da takılabiliyor. Projektörde bununla birlikte Bluetooth’lu hoparlör de kullanılıyor. 120 inçe kadar görüntüleri duvara yansıtabilen projektör kablolu olarak kullanılabiliyor.

Xiaomi Mi Smart Kompakt Projektör modelinin A101’deki fiyatı ne kadar?

Projektör göz yorgunluğunu önemli ölçüde azaltan özelliğe de destek veriyor. Projektör geleneksel LCD televizyonlardaki doğrudan ışığın aksine projeksiyon ışığının dağınık yansıma yoluyla insan gözüne ulaştığı dağınık yansıma görüntülemeyi kullanıyor. Projektörün A101’deki fiyatı ise 12.999 TL. Bugünlerde kompakt boyutta bir projektör satın almayı düşünüyorsanız bu kampanyaya göz atabilirsiniz.
xiaomi

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

İLGİLİ HABERLER