reklamı kapat

POPÜLER

Xiaomi Redmi 9A
Xiaomi Redmi 9A

Uygun fiyatlı Xiaomi Redmi 9A için yeni indirim kampanyası [Ekim 2023]

Xiaomi Redmi 9A modelinin fiyatı geriledi. Xiaomi Türkiye garantisiyle gelen telefonda Mediatek Helio G25 işlemcisi ve 4 GB RAM yer alıyor. Dahili depolama kapasitesi 64 GB olan telefonda microSD kart desteği de var.

Bu destek sayesinde Xiaomi Redmi 9A modelinin depolama kapasitesi artırılabiliyor. Telefonda bununla birlikte 1.600 x 720 piksel çözünürlüklü 6,53 inç IPS LCD ekran yer alıyor. 60 Hz’lik ekran yenileme hızına sahip olan telefonun ekranı 400 nit parlaklığa ulaşabiliyor. F/2.2 diyaframlı 13 megapiksel kamerayı bünyesinde barındıran telefon saniyede 60 kare Full HD video kaydedebiliyor. Cihazın ön tarafında 5 megapiksellik kamera yer alıyor. Ön kamera saniyede 30 kare Full HD video kaydına olanak tanıyor. Pil kapasitesi 5.000 mAh olan telefonda çift SIM kart desteği de var. Bu sayede kullanıcılar telefonda iki farklı SIM hattını kullanabiliyor. FM radyo desteğine de sahip olan telefonda kullanıcılar internete ihtiyaç duymadan radyo kanallarını dinleyebiliyor.

Xiaomi Redmi 9A modelinin kampanyalı fiyatı ne kadar?

Android 10 yüklü gelen telefon yapılan indirimle şu anda 4.149 TL‘ye satın alınabiliyor. Uygun fiyata akıllı telefon satın almayı düşünüyorsanız yapılan bu kampanyayı tercih edebilirsiniz. Yeni kampanya haberlerini de paylaşmaya devam edeceğiz.

xiaomi

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın