reklamı kapat

POPÜLER

OPPO Reno 11F 5G

Türkiye’de üretilen OPPO Reno11 F 5G için ödüllü fotoğraf yarışması; işte detaylar

OPPO Reno 11F 5G için ödüllü fotoğraf yarışması açıklandı. OPPO Türkiye Instagram hesabını ve #İlhamYanıBaşında etiketi ile manzara fotoğrafı paylaşan 3 kişi Reno11 F 5G’nin sahibi oluyor. 11 Temmuz’da başlayan yarışmanın kazananları 18 Temmuz Perşembe günü OPPO Türkiye Instagram hesabından duyurulacak.

Ödüllü yarışmaya katılmak için Instagram’da @oppoturkiye hesabını takip eden teknoloji ve fotoğraf severlerin, insan içermeyen bir manzara fotoğrafını OPPO Türkiye ve #İlhamYanıBaşında etiketi ile paylaşıp, yarışmaya dair OPPO Türkiye Instagram hesabından paylaşılan postun altında yorumlara 1 arkadaşını etiketlemesi yeterli olacak. Jüri tarafından en beğenilen 3 manzara fotoğrafının sahipleri OPPO Reno11 F 5G kazanacak. Yarışmayı kazanan 3 manzara fotoğrafında Reno11 F 5G’nin AI Silgi özelliği kullanılarak geliştirme ve düzeltmeler yapılacak.

OPPO Reno11 F 5G ne gibi özellikler sunuyor?

Kısa bir süre önce inceleme fırsatı bulduğumuz OPPO Reno 11F 5G, 64 megapiksel kamerası, 67 watt hızlı şarj desteği ve suya dayanıklı gövdesiyle dikkat çekiyor. Telefonun kalbinde 6 nm’lik süreçle üretilen MediaTek Dimensity 7050 işlemci bulunuyor. Telefonda 6,7 inç boyutunda AMOLED ekran yer alıyor. Bu ekran AMOLED teknolojisine sahip olduğu için canlı ve parlak bir ekran deneyimi sağlıyor. Ana kamerası 64 megapiksel çözünürlüğünde olan telefon 25 mm’lik odak uzaklığına sahip. Telefonun kamera ayarlarında beğendiğimiz özelliklerden biri de AI Silgi özelliği oldu. Bu özellik fotoğraflarda yer almasını istemediğiniz kişileri veya nesneleri kaldırmaya yardımcı oluyor.  Gürültülü arka plan seslerini de başarılı bir şekilde engelleyen Reno11 F 5G, Ultra Ses Modu ile hoparlörden duyulan sesi %300 yükselterek az gelen seslerin daha iyi duyulmasını sağlıyor. Telefonun Türkiye’deki fiyatı ise 18.999 TL.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

İLGİLİ HABERLER