reklamı kapat

POPÜLER

Ford

Ford, Mustang ve Bronco ilhamlı iki yeni elektrikli bisiklet tanıttı

Ford da elektrikli bisiklet pazarından uzak kalmadı. Şirket N+ ile ortaklık kurarak Mustang ve Bronco ilhamlı iki yeni bisiklet tanıttı.

Elektrikli otomobil pazarına önem veren ve son dönemde büyük yatırımlar gerçekleştiren Ford, bugün bisiklet şirket N+ ile kurduğu ortaklığın ilk meyvelerini görücüye çıkardı. Mustang ve Bronco’dan ilham aldığı iki yeni elektrikli bisiklet tanıtan şirket, modern özelliklere sahip seçenekler ile dikkat çekmeyi bildi. Bronco E-Bike ve Mustang E-Bike adı verilen bisikletler, çift süspansiyon üzerinden arazi odaklı modeller ve retro bir çizgiye de sahipler. Özellikle Bronco modeliyle geçmişle gelecek arasında güzel bir denge kuran şirket, iki bisikletin de elektrik motorunu arka jantın ortasına konumlandırıyor. 750W gücündeki bu motorlar ile 45 km/s hıza rahatlıkla çıkabilen bisikletler, büyük disk frenler ile dizginleniyor. 720 Wh batarya ile kullanıma bağlı olarak değişmekle birlikte 96 km kadar bir menzil vadeden bisikletler, gidonlarında ufak bir renkli LCD ekran taşıyor. Bu ekrandan hız ve menzil dahil olmak üzere çok sayıda bilgi edinilebiliyor. Mustang E-Bike modelinde Pirelli Angel GT, Bronco E-Bike modelinde ise Pirelli Scorpion Enduro M lastikleri kullanan Ford’un hazırladığı elektrikli bisikletler maalesef ucuz değiller. Mustang E-Bike için 4.000 dolar, Bronco E-Bike içinse 4.500 doların gözden çıkarılması gerekiyor.

Ford elektrikli bisiklet modelleri yanında bu da ilginizi çekebilir: Etkileyici görünen elektrikli motosiklet konsepti: Zero SR-X