reklamı kapat

POPÜLER

Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2 için yeni renk geldi: “Satin Black”

 - Güncelleme: 09 Eylül 2024 22:24

Teknoloji devi Apple, düzenlenen etkinlik kapsamında Apple Watch Ultra 2 için “Satin Black” isimli yeni bir renk seçeneği duyurdu.

Beklendiği gibi Apple’dan bu akşam bir yeni Apple Watch Ultra 3 gelmedi. Bunun yerine Apple Watch Ultra 2 akıllı saat modeli için Satin Black isimli siyah renk seçeneği duyuruldu. Titanyum kasalı ve safir camlı akıllı saat, uyku apnesi özelliğine de destek veriyor. Zorlu şartlara özel akıllı saat yurt dışında 799 dolardan başlıyor. Model Türkiye’de ise tam 49.999 TL’den satılacak. Yeni sürüm hakkında Apple şunları aktarıyor: “Apple bugün yeni siyah titanyum renk seçeneğine ve Apple Watch’un dayanıklılığını ve performansını daha da üst seviyeye taşıyan watchOS 11 özelliklerine sahip Apple Watch Ultra 2’yi tanıttı. Bir spor saatindeki en hassas GPS’e,1 Apple’ın şimdiye kadarki en parlak ekranına ve normal kullanımda 36 saate veya Düşük Güç Modu’nda 72 saate kadar pil ömrüne sahip olan Apple Watch Ultra 2 hem sporcular hem de tüm macera tutkunları için harika bir yol arkadaşı. watchOS 11 ile bu mükemmel spor saatine Antrenman yükü, Yaşam Bulguları uygulaması, uyku apnesi bildirimleri, Gelgit uygulaması ve Eylem düğmesi için yeni özelleştirme seçenekleri gibi pek çok güçlü yeni özellik geliyor.

Apple Watch Ultra için tasarlanan yeni Titanyum Milano Loop kayış, su aktiviteleri için geliştirilmiş olsa da hafif tasarımıyla hem rahatlık hem de her ortama uygun bir şıklık sunuyor. Yepyeni Apple Watch Hermès Ultra 2, Apple Watch Ultra 2’nin dayanıklılığını ve özelliklerini denizcilikte kullanılan zincirlerden esinlenerek tasarlanmış bir saat kayışı ve özel Hermès kadranıyla bir araya getiriyor. Kullanıcılar, yeni siyah titanyum Apple Watch Ultra 2, Apple Watch Hermès Ultra 2 ve yeni Titanyum Milano Loop için bugün ön sipariş verebiliyor ve modeller 20 Eylül Cuma gününden itibaren satışa sunuluyor.

“Apple Watch Ultra 2, sporcuları eğitim ve antrenmanlarının her seviyesinde hem gündüz hem de gece boyunca destekleyen özelliklere sahip mükemmel bir saat,” diyen Operasyon Direktörü Jeff Williams şöyle devam ediyor: “Apple Watch Ultra 2, watchOS 11’deki çığır açıcı bilgilerle şimdi daha da güçlü. Üstelik şimdi pürüzsüz bir dokuya sahip siyah titanyum renk seçeneğinin sunduğu çarpıcı görüntüsü ve sağlamlığıyla kullanıcıları büyüleyecek.”

Apple Watch Ultra 2 yanında bu da ilginizi çekebilir: Hyundai’den otomatik çalışan şarj robotu

İLGİLİ HABERLER