reklamı kapat

POPÜLER

Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor, PlayStation 4 ve Xbox One için de çıktı

Star Wars Jedi: Survivor, PlayStation 4 ve Xbox One için de çıktı. Bu sayede oyunu artık daha fazla kişi tecrübe edilebilecek.

Star Wars Jedi: Survivor oyununun PlayStation 4 ve Xbox One için de çıkması hakkında firmadan yapılan açıklama şöyle oldu: “Respawn Entertainment ve Lucasfilm Games iş birliğiyle hazırlanan Grammy ödüllü Jedi: Survivor, 2023’te PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC’de yayınlanmasının ardından bugün tüm dünyadaki PlayStation 4 ve Xbox One konsollarındaki oyunculara sunuluyor. Jedi: Survivor’ın PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri önceki neslin konsol donanımları için optimize edildi ve daha fazla oyuncunun sevilen Star Wars galaksisinde geçen destansı atmosferi tecrübe etmesine imkan tanıyor. Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devam oyunu olan Jedi: Survivor’da Cal Kestis, daha güçlü ve tecrübeli bir Jedi Şövalyesi olarak geri dönüyor. İmparatorluk’un gölgesinden ve galaksinin uzak geçmişindeki gizemli bir tehditten kaçmak için Cal’in eski dostlarıyla bir araya gelmesi ve yeni müttefikleriyle güçlerini birleştirmesi gerekiyor. Push Square’in, “Bugüne kadar yapılmış en iyi Star Wars oyunlarından biri” ve Inverse’ün “Bir devam oyunundan isteyebileceğiniz her şey” olarak yorumladığı bu sevilen macerada yeni yetenekler, gezinme seçenekleri ve savaş tarzları sizi bekliyor.”

Oyun için geçilen Steam açıklaması ise şöyle: “Cal Kestis’in hikayesi, Respawn Entertainment’ın Lucasfilm Games ile iş birliğiyle geliştirdiği, tüm galaksiyi kapsayan üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Jedi: Survivor’da devam ediyor. Bu anlatım odaklı tek oyunculu oyun, Star Wars Jedi: Fallen Order’daki olaylardan 5 yıl sonra başlıyor ve galaksiye iyice karanlık çökerken Cal’in umudunu giderek yitirdiği savaşı takip ediyor. İmparatorluk tarafından galaksinin dışına itilen Cal’in etrafında yeni ve tanıdık tehlikeler olacak. Hayatta kalan son Jedi Şövalyelerinden biri olan Cal, galaksinin en karanlık zamanlarında direnmek zorunda. Acaba kendisini, mürettebatını ve Jedi Düzeni’nin mirasını korumak için sınırları ne kadar zorlayacak?”

Star Wars Jedi: Survivor yanında bu da ilginizi çekebilir: Etkileyici görünen elektrikli motosiklet konsepti: Zero SR-X