reklamı kapat

POPÜLER

Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAH8

Öğrencileri hedef alan Lenovo IdeaPad Slim 3 için yeni indirim fırsatı [Eylül 2024]

Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAH8 dizüstü bilgisayarın fiyatı düştü. Uygun fiyatıyla dikkat çeken bilgisayarda Intel’in Core i5 12450H işlemcisi yer alıyor. Bilgisayarda bu işlemciye 8 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama kapasitesi 512 GB olan bilgisayarda Full HD çözünürlüklü 15,6 inç ekran bulunuyor.

Lenovo IdeaPad Slim 3 modelinin dahili depolama kapasitesi ise 256 GB. Parlamaları engelleyebilen bu ekranın parlaklık değeri ise 250 nit. Ekranda dokunmatik özelliği bulunmuyor. Grafik işlemcisi tarafında Intel’in UHD grafik işlemcisi bilgisayarda bulunuyor. USB-A, HDMI, USB-C, 3.5 mm kulaklık girişi, SD kart okuyucu ve USB-A bilgisayarın bağlantı noktaları arasında. SD kart okuyucusu sayesinde kullanıcılar fotoğraf makinelerindeki içerikleri hızlı bir şekilde bilgisayara aktarabiliyor. İşletim sisteminin bulunmadığı bilgisayara kullanıcıların işletim sistemi yüklemesi de gerekiyor. Cihazda ayrıca 720p çözünürlük sunan web kamera yer alıyor. Bu kamerayla görüntülü görüşmeler yapılabiliyor.

Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAH8 modelinin kampanyalı fiyatı ne kadar?

Dolby Audio destekli 1.5 watt gücünde iki adet hoparlörü de bünyesinde barındıran bilgisayarda iki adet mikrofon da bulunuyor. 47 Wh’lık pile sahip olan bilgisayar 65 watt’lık adaptörle şarj olabiliyor. Bilgisayarın fiyatı 15.295 TL‘den 13.359 TL‘ye gerilemiş durumda. Kullanıcılar alışveriş kredi kullanarak bilgisayarı kredi kartlarıyla taksitle de temin edebiliyor. Yeni kampanya haberlerini duyurmaya devam edeceğiz, LOG’u takip etmeye devam edin.

Lenovo

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın