reklamı kapat

POPÜLER

Elgato Facecam

Full HD çözünürlüklü Elgato Facecam web kamera için indirim fırsatı [Eylül 2024]

Elgato Facecam web kamerası için yeni bir indirim fırsatı geldi. Cihaz hem bir web kamerası hem de yayıncı kamerası olarak kullanılabiliyor.

Full HD çözünürlük desteğiyle gelen kamera sunduğu performansla görüntü kalitesine önem veren kullanıcıları hedef alıyor. Profesyonel kalitede içerik üreticilerinin beklentileri doğrultusunda geliştirilen kamera gerek görüntü kalitesi gerekse sunduğu yazılımla dikkat çekiyor. Siyah renkli bir gövdeye ve dikdörtgen formda bir tasarıma sahip olan kamera fotoğraf makinelerinden alışık olduğumuz lens kapağını bünyesinde barındırıyor. Cihazın ön tarafında ise 24 mm’lik f/2.4 Sony imzalı bir lens bulunuyor. Kamerada sabit bir odak sistemi kullanılıyor. Bu durumda kullanıcılar ile beraber tüm oda net olarak görünüyor. Arka planı bulanık yapmak için Nvidia’nın yapay zekalı yayıncı yazılımının kullanılması gerekiyor. Nvidia’nın yapay zeka destekli uygulaması arka planı yok etmek için başarılı şekilde çalışıyor.

Elgato Facecam web kameranın kampanyalı fiyatı ne kadar?

Kamerada ne yazik ki dahili bir mikrofon yer almıyor. Profesyonel bir yayıncıysanız harici bir mikrofona da sahip olunması gerekiyor. Ancak görüntülü görüşmeler yapan birisiyseniz bilgisayardaki mikrofondan yararlanmak mümkün. Hem Windows hem de Mac desteği bulunan web kameranın fiyatı bir satış kanalında 8.383 TL‘den 7.999 TL‘ye gerilemiş durumda. Yeni kampanya haberlerini de duyurmaya devam edeceğiz, LOG’u takip etmeye devam edin.

 

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın