reklamı kapat

POPÜLER

Acer Nitro V 15

RTX 4060 GPU’lu Acer Nitro V 15 için yeni indirim fırsatı [Eylül 2024]

Acer Nitro V 15 ANV15-51 oyuncu dizüstü bilgisayar için yeni bir indirim fırsatı var. Intel’in Core i7-13620H işlemcisinden güç alan bilgisayar 16 GB RAM DDR5 RAM ile geliyor.

Dahili depolama kapasitesi 512 GB olan Acer Nitro V 15  modelinde Full HD çözünürlüklü 15,6 inç ekran yer alıyor. Ekran yenileme hızı 144 Hz olan bilgisayar bu sayede akıcı bir ekran deneyimi vadediyor. Nvidia’nın GeForce RTX 4050 grafik işlemcisini bünyesinde barındıran bilgisayar piyasadaki tüm oyunları akıcı bir şekilde çalıştırabiliyor. Bilgisayar ışın izleme teknolojisine destek veren oyunlarda da başarılı bir performans vadediyor. Cihaz FreeDos olarak geldiği için kullanıcıların bilgisayara Windows işletim sistemi yüklemesi gerekiyor. Wi-Fi 6 bağlantı özelliğine destek veren bilgisayar bu sayede hızlı bir Wi-Fi deneyimi de sağlıyor. Üç adet USB-A, HDMI, Ethernet, USB-C ve 3.5 mm kulaklık girişi bilgisayarın bağlantı noktaları arasında. HDMI bağlantısı sayesinde bilgisayara televizyonlar veya projektörler bağlanabiliyor.

Acer Nitro V 15 dizüstü bilgisayarın indirimli fiyatı ne kadar?

3.5 mm kulaklık girişi ise kablolu kulaklıkların kullanılabileceği anlamına geliyor. DTS X: Ultra Audio ses teknolojisine de sahip olan bilgisayarın fiyatı 30.599 TL‘ye gerilemiş durumda. Bugünlerde uygun fiyata bir oyuncu dizüstü bilgisayar arıyorsanız bu kamoanyaya göz atabilirsiniz. Yeni kampanya haberlerini duyurmaya devam edeceğiz, LOG’u takip etmeye devam edin.

 

acer

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın