reklamı kapat

POPÜLER

Epic Games Store

Epic Games Store bu sefer ücretsiz olarak “The Spirit and the Mouse” oyununu veriyor

Hediyelerine 2024 yılında da hız kesmeden devam eden Epic Games Store, bu sefer ücretsiz olarak The Spirit and the Mouse veriyor.

Epic Games Store tarafından bugün verilen oyun The Spirit and the Mouse, daha önce 280 TL’ye satılıyordu. Yapım için şu resmi açıklama geçildi: “Normalde müttefik olmaları mümkün olmayan Fare Lila ve Ruh muhafız Lumion, onları bir araya getiren şoke edici fırtınadan sonra ilginç köylerinde dengeyi tekrar sağlamak için birlikte uyum içinde çalışmak zorunda. Neyse ki Lila’nın koca bir yüreği ve ona bu yolda yardımcı olacak heyecan verici yeni güçleri var. Kibblinler adı verilen elektrik ruhlarıyla arkadaş olup bu köyü bir kez daha aydınlatması için Sante-et-Clair’deki yürek ısıtan macerasında ona yol göster. The Spirit and the Mouse, hedefleri tamamlamak için bu dünyanın her yerini bucak bucak aramanı ve ihtiyacı olanlara yardım etmek üzere üstlendiğin mütevazı görevinde sana yardımcı olacak öğeleri toplamanı sağlayan hikaye odaklı bir macera oyunudur. Köylülerin dertlerini dinle ve ardından köyde ortaya çıkan yeni elektrik sorunlarını çözmek için çıldıran Kibblinleri bul. Lila, hayırlı işler yapıp bu neşeli ruhlarla çalışarak Lumion’ı ait olduğu gökyüzüne geri gönderebilir!”

Bundan önce TOEM oyunu ücretsiz olarak dağıtılmıştı. Bu oyun için şu açıklama geçilmişti: Elle çizilmiş bu macera oyununda hoş bir keşif gezisine çık ve fotoğraf gözünü kullanarak büyülü TOEM’in gizemlerini açığa çıkar. Tuhaf karakterlerle sohbet et, güzel fotoğraflar çekerek onların sorunlarını çöz ve rahatlatıcı bir ortamda macerana devam et!” Firma aynı zamanda The Last Stand: Aftermath oyununu da hediye etmişti. Bu oyun içinse şu açıklama yapılmıştı: “The Last Stand: Union City yaratıcılarından yeni bir tek oyunculu, rogue-lite aksiyon-macera oyunu geliyor. Zombi virüsüyle enfekte olduktan sonra kıyamet ortamını keşfetmek ve grubuna umut ışığı olmak için yola çık. Bir fark yaratabilirsin. Asla vazgeçme.” 

Ücretsiz Epic Games Store oyunları yanında bu da ilginizi çekebilir: İnsansı robot Ameca ve yapabildikleri

İLGİLİ HABERLER