reklamı kapat

POPÜLER

epic games store

Epic Games Store bu sefer ücretsiz olarak “Bear and Breakfast” oyununu veriyor

Hediyelerine 2024 yılında da hız kesmeden devam eden Epic Games Store, bu sefer ücretsiz olarak Bear and Breakfast veriyor.

Epic Games Store tarafından bugün verilen oyun Bear and Breakfast için şu açıklama geçildi: “Bear and Breakfast, ormanda bir pansiyon işletmeye çalışan iyi niyetli bir ayı olarak oynadığın rahat bir yönetim macera oyunudur. Hank ve arkadaşları terk edilmiş bir kulübe bulur ve ergenlik yaratıcılıklarıyla burasını saf turistlere yönelik para kazandıran bir pansiyona dönüştürürler. İşletmen büyüdükçe ormanın gizemleri de büyür ve Hank kısa bir süre sonra kendisini yabanın kendisinden daha derin bir komployu açığa çıkarırken bulur. Bear and Breakfast’ın zengin dünyasına ilerlerken senin gibi ilginç ve tuhaf bir sürü kişiyle karşılaşacaksın. Bunların çoğu, girişimlerin hakkında yorum yapar ve vakit ayırıp onları dinlersen kulübeni farklı bir boyuta taşımana yardımcı olabilir! Ama herkes aynı düzeyde yardımcı ya da yardıma muhtaç değildir. Sırları bulmak üzere ormanın ve ruhunun derinliklerini arayacak kadar ayı mısın?”

Bundan önce “The Spirit and the Mouse” oyunu verilmiş, yapım için şu resmi açıklama geçilmişti: “Normalde müttefik olmaları mümkün olmayan Fare Lila ve Ruh muhafız Lumion, onları bir araya getiren şoke edici fırtınadan sonra ilginç köylerinde dengeyi tekrar sağlamak için birlikte uyum içinde çalışmak zorunda. Neyse ki Lila’nın koca bir yüreği ve ona bu yolda yardımcı olacak heyecan verici yeni güçleri var. Kibblinler adı verilen elektrik ruhlarıyla arkadaş olup bu köyü bir kez daha aydınlatması için Sante-et-Clair’deki yürek ısıtan macerasında ona yol göster. The Spirit and the Mouse, hedefleri tamamlamak için bu dünyanın her yerini bucak bucak aramanı ve ihtiyacı olanlara yardım etmek üzere üstlendiğin mütevazı görevinde sana yardımcı olacak öğeleri toplamanı sağlayan hikaye odaklı bir macera oyunudur. Köylülerin dertlerini dinle ve ardından köyde ortaya çıkan yeni elektrik sorunlarını çözmek için çıldıran Kibblinleri bul. Lila, hayırlı işler yapıp bu neşeli ruhlarla çalışarak Lumion’ı ait olduğu gökyüzüne geri gönderebilir!”

Ücretsiz Epic Games Store oyunları yanında bu da ilginizi çekebilir: İnsansı robot Ameca ve yapabildikleri