reklamı kapat

POPÜLER

Anker Soundcore Motion X500

Anker Soundcore Motion X500 için 3.300 TL’lik indirim fırsatı [Ekim 2024]

Anker Soundcore Motion X500 kablosuz hoparlörün fiyatı düştü. Üç farklı renk seçeneğine sahip olan hoparlör 3 sürücüyü bünyesinde barındırıyor.

3 sürücü etraftaki ses yayarak güçlü ses performansına imkan tanıyor. Motion X500, kablosuz yüksek çözünürlüklü sertifikalı ses özelliğine de sahip. Bu sayede kaliteli bir ses performansı vadeden cihaz 3 kat daha detaylı sarmalayıcı mekansal ses özelliğine de destek veriyor. Sarmalayıcı mekansal ses sunan hoparlör kullanıcıların gerçekçi müzik dinlemesine olanak sağlıyor. IPX7 sertifikası sayesinde suya karşı da koruma sağlayan hoparlör bu sayede havuz veya deniz kenarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Pil kapasitesi 6.400 mAh olan hoparlör yaklaşık 6 saatte şarj edilebiliyor. Hoparlör yüzde 100 şarj edildiğinde 12 saate kadar çalışabiliyor. Pek tabii bu süre kullanıma bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Hoparlör oyun oynarken, dizi-film izlerken, podcast ya da müzik dinlerken kaliteli ses imkanı tanıyor. Cihazın üzerinde bulunan tuş ile 3 ses modu arasında geçiş yapmak mümkün.

Anker Soundcore Motion X500 hoparlörün kampanyalı fiyatı ne kadar?

Hoparlörde uzamsal imza, mekansal dinamik ve bas kuvvetlendirme özellikleri bulunuyor. Üst kısmında yer alan taşıma kolu sayesinde taşıma kolaylığı da sağlayan hoparlörün fiyatı bir satış kanalında 8.999 TL‘den 5.699 TL’ye gerilemiş durumda.

anker

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın