reklamı kapat

POPÜLER

Logitech POP Icon Combo

Logitech POP Icon Combo Türkiye’de 2.937 TL’den satışa çıktı

Renkli yapısıyla öne çıkan klavye ve fare seti Logitech POP Icon Combo, bugün itibarıyla Türkiye’de 2.937 TL’den satışa sunuldu.

Logitech POP Icon Combo buradan satın alınabiliyor ve temel ihtiyaçlar için renkli (üç farklı renk seçeneği var) bir alternatif oluyor. Yeni klavye ve fare seti hakkında Logitech Türkiye şunları aktarıyor: “POP Icon Combo ile kendi tarzınızı ortaya koyun ve tarzınızı ortaya koyun. Bu şık Bluetooth klavye ve mouse, alanınıza stil katmak ve hayatınızı kolaylaştırmak için yuvarlak hatlı şekle ve canlı renklere ve büyük özelleştirmeye sahiptir. POP Icon Combo geri dönüştürülmüş plastikten üretilmiş iddialı tasarımıyla farklı olması için tasarlanmıştır. POP Icon Combo plastik içeriği: renge bağlı olarak %37 ile %70 arasında geri dönüştürülmüş plastik, baskılı kablo tertibatı ve ambalajdaki plastikler hariç. ve uyumlu renk seçenekleri mevcuttur. Tarzınıza uygun bir renk seçin. Kablosuz klavyenin pürüzsüz, düşük profilli tuşları hassas, rahat ve sessiz yazma için tasarlanmıştır. POP Mouse nazik kıvrımını avucunuza ve SilentTouch Teknolojisi’ne kolayca sığar Logitech M185’e kıyasla %90’ın üzerinde azaltılmış tıklama sesi. Sol tıklama dBA düzeyi, bağımsız laboratuvar tarafından 1 metre uzaklıktan ölçülmüştür. her tıklamanız fısıltı kadar sessizdir.”

Özelleştirilebilir Action Keys ile ‘çalışma modundan’ ‘ara modu’na sorunsuz geçiş yapın ve Logi Options+ Uygulaması Logi Options+ Uygulaması, Windows ve macOS’un yeni sürümleri için App.logi.com adresinden indirilebilir.. Tek bir tuşa basarak üretkenlik araçları takımınıza erişin, en sevdiğiniz sosyal medyayı açın veya en çok kullandığınız YZ araçlarını başlatın. İşiniz bitti mi? Mola modu tuşuna basmanız yeterli Logi Options+ Uygulaması, Windows ve macOS’un yeni sürümleri için App.logi.com adresinde mevcuttur. İş-özel hayat dengelemenizi sağlamak amacıyla Netflix, Spotify ve daha fazlasına anında erişin.”

Logitech POP Icon Combo yanında bu da ilginizi çekebilir: Etkileyici görünen elektrikli motosiklet konsepti: Zero SR-X