reklamı kapat

POPÜLER

Empyrion - Galactic Survival

Epic Games Store, bu sefer Empyrion – Galactic Survival ve Outliver: Tribulation veriyor

Hediyelerine 2024 yılında da hız kesmeden devam eden Epic Games Store, bu sefer Empyrion – Galactic Survival ve Outliver: Tribulation veriyor.

Epic Games Store tarafından bugün hediye edilen ilk oyun Empyrion – Galactic Survival oldu. Oyun için şu açıklama yapıldı: Oyun, uzay simülasyonları, inşaat oyunları, hayatta kalma yapımları ve FPS oyunlarından alınan unsurları benzersiz bir şekilde birleştiren gerçek bir uzay temalı hayatta kalma macerasıdır. Empyrion’un gizemlerini keşfetmek için galaktik yolculuğunuzda büyük gemiler, genişleyen gezegen yerleşimleri ve büyük uzay istasyonları inşa edin!” Ücretsiz verilen diğer oyun Outliver: Tribulation için yapılan açıklama ise şöyle oldu: “Bu, Afrika mitolojisiyle Survival-Horror ve Souls benzeri türlerin oyun öğeleri ve dövüş stillerini birleştiren atmosferik, hikâye odaklı, aksiyon-macera üçüncü kişi nişancı oyunudur. İsyancılardan kaçan bir asker olan Bolanle Gboyega’yı oynuyorsunuz ve gizemli bir şekilde İşkence Krallığı olarak adlandırılan doğaüstü bir krallığa düşer, burada kendi krallığına geri dönmek için eski bir ritüeli geçmek zorundadır… ya da en azından böyle olduğuna inanıyor.” 

Bundan önce Bear and Breakfast verilmiş ve oyun hakkında şu açıklama geçilmişti: “Bear and Breakfast, ormanda bir pansiyon işletmeye çalışan iyi niyetli bir ayı olarak oynadığın rahat bir yönetim macera oyunudur. Hank ve arkadaşları terk edilmiş bir kulübe bulur ve ergenlik yaratıcılıklarıyla burasını saf turistlere yönelik para kazandıran bir pansiyona dönüştürürler. İşletmen büyüdükçe ormanın gizemleri de büyür ve Hank kısa bir süre sonra kendisini yabanın kendisinden daha derin bir komployu açığa çıkarırken bulur.

Bear and Breakfast’ın zengin dünyasına ilerlerken senin gibi ilginç ve tuhaf bir sürü kişiyle karşılaşacaksın. Bunların çoğu, girişimlerin hakkında yorum yapar ve vakit ayırıp onları dinlersen kulübeni farklı bir boyuta taşımana yardımcı olabilir! Ama herkes aynı düzeyde yardımcı ya da yardıma muhtaç değildir. Sırları bulmak üzere ormanın ve ruhunun derinliklerini arayacak kadar ayı mısın?”

Ücretsiz Epic Games Store oyunları yanında bu da ilginizi çekebilir: İnsansı robot Ameca ve yapabildikleri