reklamı kapat

POPÜLER

Anker

Anker teknoloji ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatları; işte detaylar

Anker sürpriz indirim ve kampanya fırsatları sunmaya hazırlanıyor. Kasım ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında kullanıcılar Anker ürünlerine indirimli olarak sahip olabilecek.

Black Friday dönemine özel olarak belirlenen yüzde 50’ye varan indirimlerle geniş bir ürün yelpazesi kullanıcıların beğenisine sunulacak. İndirimli ürünler arasında taşınabilir şarj cihazları, kablosuz kulaklıklar, robot süpürgeler ve projeksiyon cihazları yer alacak.

Anker kısa bir süre önce yeni kablosuz kulaklığı Soundcore K20i’yi satışa sunmuştu. Anker, bu yeni kulaklığıyla günlük yaşamda konfor, müzik keyfi ve fonksiyonelliği bir arada sunmayı hedefliyor. Anker’in silikonsuz ilk TWS kulaklığı Soundcore K20i, rahat ve konforlu bir kullanım sunuyor. Kulaklık uzun pil ömrüyle de dikkat çekiyor. Kulaklığın pili yüzde 100 şarj edildiğinde 6 saate kadar kullanım imkanı sağlanıyor. Şarj kutusuyla bu süre 36 saate kadar çıkıyor. Kulaklığın satış fiyatı ise 999 TL.

Anker Soundcore Boom 2 SE kablosuz hoparlör güçlü ses performansı vadediyor

Subwoofer’lı taşınabilir parti hoparlörü Soundcore Boom 2 SE sunduğu deneyimle dikkat çekiyor. Güçlü ses çıkışı, sağlam yapısı ve suya dayanıklılık özellikleriyle öne çıkan model rakiplerine kıyasla uygun fiyatıyla da hoparlör pazarına iddialı bir giriş yapıyor. 18 saate varan pil süresi sunan hoparlör IPX7 sertifikasına sahip. Bu sertifika hoparlörü suya karşı koruma sağlıyor. Hoparlör bu sayede havuz veya deniz kenarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Hoparlörün detaylı incelemesini buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın