reklamı kapat

POPÜLER

Marshall Emberton II

30 saat pil ömrü vadeden Marshall Emberton II için indirim fırsatı [Ekim 2024]

Marshall’ın kompakt hoparlörü Marshall Emberton II için yeni indirim fırsatı var. 30 saate varan kullanım imkanı sunan hoparlör daha önceden karşılaştığımız Marshall hoparlörlerle benzer bir tasarım diline sahip.

Marshall’ın amfilerinde olduğu gibi Marshall Emberton II de siyah renkte metal bir ızgarayla geliyor. Hoparlörün üst tarafında altın renkte bir kontrol halkası ve kırmızı çubukların yer aldığı bir pil göstergesi mevcut. Bu pil göstergesi sayesinde Marshall Emberton modelindeki pil durumu kolayca öğrenilebiliyor. Marshall’ın üst segment modellerinin gövdesinde deri malzemesi yer alırken bu modelin gövdesinde silikon malzeme bulunuyor. Emberton, True Stereophonic ile 360 derece güçlü ses performansı sağlıyor. Marshall’ın iddiasına göre hoparlör tam dolu pille 30 saate varan pil ömrü sunuyor. Hoparlör 20 dakika şarj edildiğinde 4 saatlik bir çalma süresi vadediyor. Hoparlörün pili 3 saatte tekrardan şarj oluyor.  Hoparlörde bununla birlikte IP67 sertifikası da bulunuyor.

Marshall Emberton II kablosuz hoparlörün indirimli fiyatı ne kadar?

Bu sayede su sıçramalarına karşı da dayanıklı olan modelde mikrofon desteği ise ne yazik ki mevcut değil. Hoparlörde mikrofon olmadığı için telefonlara gelen aramalar ses sistemi üzerinden cevaplandırılamıyor. Hoparlörün kampanyalı fiyatı ise 5.399 TL. Ses kalitesiyle beğenimizi kazanan hoparlörün ilk versiyonunun detaylı incelemesini buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın