reklamı kapat

POPÜLER

Dreame X40 Ultra

Dreame X40 Ultra

Dreame
Dreame
Dreame
Dreame
Dreame
Dreame
Dreame X40 Ultra

Piyasadaki en gelişmiş robot süpürge; Dreame X40 Ultra

Dünyanın en gelişmiş robot süpürgelerinden biri olarak karşımıza çıkan Dreame X40 Ultra, bir robot süpürgeden çok daha fazlasını sunuyor. Sunduğu yenilikçi teknolojilerle fark yaratan X40 Ultra‘nın detayları mercek altında.

Daha önceden inceleme fırsatı bulduğumuz Dreame H12 Pro ve Dreame H12 Dual dikey süpürgelerin ardından bu kez Dreame’nin en iddialı süpürgesi Dreame X40 Ultra’nın sunduğu deneyimi sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Ev temizliği deneyimini iyileştirmek için tasarlanan süpürge, güçlü ve yenilikçi özellikleriyle öne çıkıyor. Gelişmiş navigasyon teknolojisi, yüksek emiş gücü ve etkili mop fonksiyonuyla hem süpürme hem de silme işlemlerini aynı anda gerçekleştirebilen cihazın sunduğu yeniliklerden bahsedelim.

Dreame

DREAME X40 ULTRA TASARIM

Robot süpürgenin kutu içeriğinden baz istasyonu, baz istasyonu rampa uzatma plakası, güç kablosu, paspas pedi (önceden takılı), yıkama levhası, fırça koruması, ana fırça, iki adet toz torbası, 200 ml temizleme solüsyonu, temizleme aleti, paspas pedi tutucu, yıkama levhası, kullanım kılavuzu, hızlı başlangıç kılavuzu, yan fırça ve toz kutusu çıkıyor.

Şık tasarımı sayesinde evlerdeki ortama kolayca uyum sağlayabilen robot süpürge siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip. Kompakt yapısı sayesinde dar alanlara rahatlıkla girebilen süpürge mobilyaların altlarını kolayca temizleyebiliyor. Yüksek kaliteli malzemelerle üretilen X40 Ultra, sağlam bir gövde tasarımına sahip. Bu sayede uzun bir kullanım ömrü sunabilen cihaz, SideReach olarak adlandırılan teknolojiyle göze çarpıyor. Bu teknoloji ulaşılması zor alanlar için geliştirilmiş durumda. Robot süpürgede kullanılan yan fırça ulaşılması zor alanlara otomatik olarak uzayarak veya yükselerek kolay bir şekilde girebiliyor.

Yan fırça, paspas ve ana fırçayla senkronize halde 10 mm‘nin üzerinde yukarı ve aşağı hareket ederek ıslak ve kuru temizliği etkili bir şekilde ayırıyor. Bu sayede halılar nemden korunabiliyor. Duvar köşeleri ve mobilya ayaklarının çevresindeki dar alanlara ulaşabilen yan fırça, saç, kırıntı, kir ve diğer kalıntıları kolayca süpürüyor

Robot süpürgedeki paspas daha iyi süpürme deneyimi için kaldırılabiliyor. Kaldırma özellikli yan ve ana fırçayla ıslak-kuru geçişlerdeki karışıklıkları ortadan kaldırmak mümkün oluyor. Kişiselleştirilmiş bir deneyim için paspaslama tercihleri Dreamehome uygulamasındaki 32 nem seviyesiyle özelleştirilebiliyor.

Dreame X40 Ultra

GÜÇLÜ PERFORMANS

Dreame X40 Ultra, yüksek emiş gücü ile göze çarpıyor. Robot süpürge 12.000 Pa‘ya kadar ulaşan güçlü motoru sayesinde halı ve sert zeminlerdeki toz, kir ve evcil hayvan tüylerini etkili bir şekilde topluyor. Özellikle halı temizliğinde otomatik güç artırma özelliği, derinlemesine temizlik sağlıyor. Mop fonksiyonu ise sert zeminleri silebiliyor. Zeminlerdeki lekeleri etkili bir şekilde çıkarabilen robot süpürge sunduğu performansıyla bizden tam not almayı başardı.

Dreame

PİYASADAKİ EN İYİ HARİTALAMA TEKNOLOJİSİ

Dreame X40 Ultra, güçlü performansının yanında gelişmiş haritalama teknolojisiyle de fark yaratıyor. Piyasadaki en iyi haritalandırma desteğine sahip olan cihazda gelişmiş bir LiDAR navigasyon sistemi kullanılıyor. Bu sistem evin her köşesini ayrıntılı bir şekilde tarıyor ve haritalıyor. Robot bu sayede hangi alanları temizleyeceğini kolayca bulabiliyor.

X40 Ultra’nın çoklu harita özelliği, birden fazla kat planı olan evlerde de üst düzey bir performans sunuyor. Akıllı haritalama teknolojisi sayesinde mobil uygulama üzerinden belirli alanlar temizlenebiliyor veya yasak bölgeler belirlenebiliyor. 4 seviyeli haritalar oluşturabilen robot süpürge geniş alanları kolayca tanıyabiliyor ve verimli temizlik rotaları planlıyabiliyor. Robot süpürgede beğendiğimiz noktalardan biri de çeşitli engellerden kaçınması oldu.

Dreame’nin belirttiğine göre X40 Ultra akıllı kamera ve 3D yapılandırılmış ışık yardımıyla ayakkabılardan kablolalara kadar 80’den fazla nesne türünü algılayabiliyor ve bunlardan kaçınabiliyor

Dreame
Cihazdaki paspas 70 derece sıcaklığında suyla yıkayarak paspas pedlerindeki sert kirleri başarılı bir şekilde temizliyor. Kullanıcıları büyük bir zahmetten kurtaran robot süpürgede 4 sıcaklık seviyesi bulunuyor. Bu sıcaklık seviyesi ile temizleme deneyimi özelleştirilebiliyor. X40 Ultra bununla birlikte kirleri de otomatik olarak algılayabiliyor. Robot süpürge temizleme yöntemini yoğun toz süpürme işlemlerinden soya sosu gibi sert lekeleri temizlemeye kadar farklı görevler için ayarlıyor. Kirleticilerin yayılmasını önleyen kaldırılabilir yan fırçayla vakum, daha düşük bir hızda ayrıntılı ve hassas süpürme sağlıyor.

EVCİL HAYVAN DOSTU ROBOT SÜPÜRGE

Dreame
X40 Ultra evcil havyanları olan kişiler için de faydalı özellikler sunuyor. Evde olmadığınız durumlarda Dreamehome uygulaması üzerinden gerçek zamanlı ses ve video izleme ile evcil hayvanlarınızla iletişime geçebiliyorsunuz. Bu konuda takdirimizi kazanan süpürgede büyük parçacık takviye modu seçildiğinde kedi kumu veya başka büyük kalıntılar alınabiliyor.

Evcil hayvan bölgeleri olarak ayarlama yapıldığında robot süpürge mama kaplarından kutulardan kaçınabiliyor. Alexa, Siri ve Google Home gibi özelliklere de destek veren X40 Ultra bu sayede sesli olarak da kontrol edilebiliyor. Süpürgenin sunduğu pil ömrüne de değinelim. Cihazda 6.400 mAh kapasiteli pil yer alıyor. Bu pil süpürgenin yaklaşık olarak 3.2 saat çalışmasını sağlıyor. Bu sürede yaklaşık 1.000 metrekarelik bir ev rahatlıla temizlenebiliyor. Özetleyecek olursak Dreame X40 Ultra bugüne kadar karşımıza çıkan en iddialı robot süpürge olarak tüm övgüleri hak ediyor. Şu sıralar piyasadaki en iyi performans sunan robot süpürge satın almayı düşünüyorsanız Dreame X40 Ultra’ya kesinlikle göz atmalısınız. Satış fiyatı 57.999 TL olan robot süpürgeyi buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

DREAME X40 ULTRA DETAYLAR

Dreame
12.000 Pa Vormax emiş sistemi
Yüksek emiş gücüne sahip olan süpürge sert zeminlerde ve halılarda daha az geçişle evcil hayvan tüyü ve kir gibi kalıntıları hızlıca temizliyor

Dreame
Kendi kendine yeterli baz istasyonu
Robot süpürgeyle gelen baz istasyonu piyasadaki en gelişmiş istasyon olarak öne çıkıyor

Dreame
360 derece alan algısı
X40 Ultra 4 seviyeli haritalar oluşturarak geniş alanları kolayca tanıyor ve verimli temizlik rotaları planlıyor

Dreame
Karanlıkta hassas rota planlama
Akıllı tanıma ve 3D yapılı ışık kullanan X40 Ultra, ayakkabılardan kablolara kadar 120’den fazla nesne türünü akıllı bir şekilde tanımlıyor

Dreame
Uygulama üzerinden temizliğinizi özelleştirin
Robot süpürge, temizlik yaklaşımını düzen, zemin tipi ve mobilya yerleşimine göre her odaya uyarlıyor

Dreame
Uzaktan görüntülü denetim ve sesli etkileşim
Kullanıcılar evlerinde olmasa dahi evcil hayvanlarıyla etkileşime geçiyor

DREAME X40 ULTRA TEKNİK ÖZELLİKLER

Engellerden Kaçınma
AI RGB + 3B Yapılandırılmış Işık

Ana Fırça Türü
Kauçuk Fırça (Kaldırma) TriCut Fırça (Ayrı Aksesuar) ile kullanılabilir

Engel Aşma Yüksekliği
22 mm

Kaldırılabilir Yan Fırça
Var

Pil Kapasitesi (mAh)
6.400 mAh

Toz Kutusu Kapasitesi
300 ml

Su haznesi kapasitesi
80 ml

Temiz/Kullanılmış Su Haznesi Kapasitesi
4,5 L / 4,0 L

Fiyat
57.999 TL