reklamı kapat

POPÜLER

samsung

Samsung ve Technogym arasında iş birliği; işte detaylar

Samsung Electronics, zindelik ve fitness hizmetlerinin kapsamını genişletmek amacıyla Technogym ile iş birliği gerçekleştirdi. Geliştirilen uygulama kişiselleştirilmiş fitness rutinleri öneriyor.

Samsung Electronics Başkan Yardımcısı ve Görsel Ekran İş Birimi Deneyim Planlama Grubu Başkanı Demian Hyun, şunları söyledi: ”2024 yılında, Samsung TV kullanıcıları artık evlerindeki TV’yi yalnızca önemli bir eğlence merkezi olarak değil, aynı zamanda, özellikle fitness alanında yaşam tarzlarını zenginleştirmenin bir aracı olarak da görebilirler. Technogym’i Samsung TV’lere getirmekten heyecan duyuyoruz çünkü bu deneyim, kullanıcılar için daha sürükleyici ve kişiselleştirilmiş deneyimler sunma hedefimizle tam anlamıyla örtüşüyor.” Technogym Başkanı ve CEO’su Nerio Alessandri ise, “Technogym Ekosistemi açık platform stratejimiz kapsamında Samsung TV’lerle entegrasyon, düzenli fiziksel egzersizle daha iyi bir yaşam için insanlara destek olmayı amaçlayan sağlıklı yaşam vizyonumuzla daha fazla tüketiciye ulaşma yolunda attığımız yeni bir adım” dedi.

2024 model Samsung TV’lere gelen Technogym uygulaması ne gibi özellikler sunuyor?

Technogym uygulaması, kullanıcıların hedeflerine ulaşmalarına, daha iyi performans göstermelerine ve motivasyonlarını korumalarına yardımcı olmak için eğitmen eşliğinde 130’dan fazla egzersiz seansı sunuyor. Yüksek yoğunluklu kardiyo ve vücut ağırlığı rutinlerinden mindful yoga seanslarına, pilates ve meditasyon seanslarına uzanan birçok egzersiz, Technogym’in sertifikalı eğitmenleri tarafından yönlendiriliyor ve ekran karşısında yapılabilecek şekilde özel olarak tasarlanıyor. Uygulama  “En Çok Gerçekleştirilen Rutinler” ve “En Sevilen Seans Bölümleri” gibi sevilen egzersiz seanslarından oluşan bir seçki de sunuyor. Kullanıcılar güç, yoga, kardiyo, Pilates, meditasyon ve vücut ağırlığı egzersizleri içeren video eğitim seanslarından oluşan geniş ve çeşitli kitaplığa göz atarak başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar farklı seviyeler seçebiliyor. Yeni egzersizler düzenli olarak yayınlanıyor. Ücretsiz olan temel uygulama, özel ve daha derinlemesine egzersiz içeriklerine erişim sağlayan premium abonelik seçeneğiyle birlikte sunuluyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın