reklamı kapat

POPÜLER

Roborock H5

Roborock H5 dikey süpürgenin Türkiye fiyatı belli oldu

Roborock, Türkiye’deki ürün gamını Roborock H5 dikey süpürge ile genişletiyor. TÜV Rheinland sertifikalı 158AW emiş gücü ile dikkat çeken cihazda dokuz-vakumlu toz ayrıştırma teknolojisi bulunuyor.

Roborock H5 beş aşamalı filtrasyon sistemi sayesinde evleri derinlemesine temizliyor. Dikey süpürge, güçlü bataryası sayesinde 60 dakikaya kadar kesintisiz temizlik imkanı sunuyor. Otomatik halı desteği teknolojisine sahip dikey süpürge, halı üzerindeyken toz ve saçları daha etkili şekilde temizlemek için otomatik olarak devreye giriyor. Ayrıca gelişmiş filtreleme sistemi sayesinde de kirleri ve tozları kolaylıkla ortadan kaldırabiliyor. HEPA filtresi ile donatılmış 9 vakumlu toz ayrıştırma ve 5 aşamalı filtreleme sistemi, 0.3 mikrona kadar mikro toz partiküllerinin yüzde 99.997’sini yakalıyor.

Cihaz çok yönlü temizlik ihtiyaçları için özel olarak tasarlanmış aksesuarlarıyla öne çıkıyor. Ana fırça, hassas ahşap zeminlerden yoğun halılara kadar birçok yüzeyde etkili temizlik sağlıyor, motorlu mini fırça ise halı ve döşeme yüzeylerde kullanılabiliyor. 2’si 1 arada aralık fırçası ise dar köşelere ve ulaşılması zor alanlara erişim sağlayarak çok yönlü kullanım imkanı sunuyor. Dikey süpürge ile gelen aksesuarlar cihazın her yüzeyde üst düzey performans sergilemesini sağlıyor.

Roborock H5 süpürgenin Türkiye’deki fiyatı ne kadar?

Cihazın duvara monte şarj istasyonu, temizlik başlıklarını düzenli bir şekilde saklamayı ve ihtiyaç halinde kolayca erişmeyi kolaylaştırıyor. Cihazı kullanımdan sonra tek tuşla boşaltmak mümkün. Ön filtre, arka filtre ve çoklu vakum ünitesi çıkarıp yıkayarak uzun vadeli performans ve temizlik de sağlanabiliyor. Cihazın Türkiye’deki fiyatı ise 13.999 TL.

 

 

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın