reklamı kapat

POPÜLER

Vivo X Fold 3 Pro

Vivo X Fold 4, tam 6.500 mAh batarya üzerine kurulabilir

Çin’den gelen iddialara göre yatay formlu katlanabilir telefon modeli Vivo X Fold 4, 2025’in ilk çeyreğinde tanıtılacak.

Şu anda Türkiye satışı çok olası durmayan katlanabilir model Vivo X Fold 4, ortaya çıkan resmi kayıtlara göre 6.500 mAh seviyesinde büyük bir batarya üzerine kurulabilir. Kablosuz şarj desteğinin olacağı açıklanan Snapdragon 8 Gen 4 / Elite işlemcili telefonda, 50 megapiksellik bir geniş açı ana kamera ile periskop telefoto kameraya yer verilecek. IPX8 sertifikasına sahip olacak yatay formlu katlanabilir telefon, yerini alacağı modelden daha hafif ve ince olacak. Vivo bu aralar Türkiye’ye getirdiği V40 serisiyle gündemde yer alıyor. Yeni seri hakkında firma şunları aktarıyor: “Akıllı cihaz ve hizmetleri odağına alarak güçlü tasarıma sahip ürünler üreten dünyanın lider teknoloji şirketlerinden vivo, kullanıcıların mobil portre fotoğrafçılığı deneyimini zenginleştirmek için tasarladığı en yeni akıllı telefonları V40 ve V40 Lite’ı içeren yeni V40 Serisinin ön satışları için Türkiye’den siparişleri almaya başladı. www.myvivoshop.com üzerinden ön satış için sipariş verecek kişiler 4 bin TL’ye varan indirim kuponu fırsatından faydalanabilecek. Ayrıca bu kişilere vivo TWS3e kablosuz kulaklık da hediye edilecek.”

V40, profesyonel düzeyde portre fotoğrafçılığı için titizlikle tasarlandı. vivo ile ZEISS tarafından ortaklaşa belirlenen kalite ve görüntüleme performansı standartlarına ulaşan bu cihaz ZEISS Optics’in olağanüstü görüntü kalitesini sağlıyor. Kullanıcılar 50 MP ZEISS OIS Ana Kamera ile her ayrıntıyı yakalayabiliyor. V40 ayrıca f/2.0 diyafram açıklığına ve otomatik odaklama takibine sahip 50 MP ZEISS Ultra Geniş Açılı Kameraya sahip. Ultra geniş 119° açısı ve güçlü otomatik odaklama özelliği ile çarpıcı manzaralar veya grup portreleri çekmek için ideal olan bu cihaz herkesin fotoğrafa sığmasını sağlıyor.

Ön tarafta, 50 MP ZEISS Grup Selfie Kamerası, kullanıcıların ayrıntılı ve renkli selfie’ler çekmesine yardımcı olan akıllı otomatik odaklama ile donatıldı. Ön kamera görüntü kalitesi, çıkıntılı veya büyütülmüş yüz hatları gibi yaygın yüz bozulma sorunlarını etkili bir şekilde azaltarak daha doğal görünümlü portreler elde edilmesini sağlayan AI Yüz Şekillendirme Teknolojisi sayesinde daha da iyileştirildi.”

Vivo X Fold 4 yanında bu da ilginizi çekebilir: Acer imzalı elektrikli bisiklet modeli