reklamı kapat

POPÜLER

AirPods 4

ANC özellikli AirPods 4 için ilk indirim fırsatı [Ekim 2024]

 - Güncelleme: 21 Ekim 2024 15:09

AirPods 4 kablosuz kulaklığın fiyatı düştü. Kaliteli ses performansını güçlü ANC özelliğiyle bir arada sunan model arka plandaki gürültüleri başarılı bir şekillde engelleyebiliyor.

H2 isimli çipten güç alan AirPods 4, bu çip sayesinde daha iyi bir gürültü engelleme özelliği vadediyor. H2 isimli bir çipten güç alan kulaklıkta yeni bir düşük distorsiyonlu ses sürücüsü ve özel amplifikatör kullanılıyor. Kulaklık zengin baslar ve geniş frekans sunuyor. Şeffaf mod sayesinde kullanıcılar çevreleriyle bağlantıda kalabiliyor ve etraflarındaki sesleri duyabiliyor.  IP54 sertifikasına sahip olan kulaklık toza, tere ve suya karşı dayanıklı. Dinamik kafa izleme özellikli Kişiselleştirilmiş uzamsal ses özelliğinin de bulunduğu kulaklık bu sayede gerçekçi bir dinleme deneyimi vadediyor. USB-C bağlantısına sahip olan kulaklık yüzde 100 şarj edildiğinde 5 saate varan pil ömrü sağlıyor. Kulaklığın pili şarj kutusuyla birlikte 30 saate çıkıyor. Pek tabii bu süre kullanıma bağlı olarak değişiklik gösteriyor.Hüzmeleme özellikli çift mikrofon, iç kısım mikrofonu çift optik sensör, hareketi algılayan ivmeölçer, konuşmayı algılayan ivmeölçer ve kuvvet sensörü cihazda yer alan sensörler arasında yer alıyor.

AirPods 4 kablosuz kulaklığın kampanyalı fiyatı ne kadar?

AirPods Pro 2’de yer alan yüksek sesleri azaltma, konuşma yükseltme ve arka plan sesleri özellikler bu modelde bulunmuyor. Piyasadaki fiyatı 9.250 TL olan kulaklığın indirimli fiyatı ise 9.009 TL. Bugünlerde üst düzey bir kablosuz kulaklık arıyorsanız AirPods 4’ü tercih edebilirsiniz. Yeni kampanya haberlerini paylaşmaya devam edeceğiz, LOG’u takip etmeye devam edin.

AirPods 4

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın