Core i5 işlemcili Acer TravelMate P4 14 için 4.890 TL’lik indirim fırsatı [Eylül 2024]

17 Eylül 2024 19:00

Acer TravelMate P4 14 dizüstü bilgisayarın fiyatı yeniden düştü. Intel’in Core i5-1335U işlemcisinden güç alan bilgisayarda 8 GB RAM yer alıyor. Bilgisayar FreeDos olarak geldiği için cihaza Windows işletim sistemi de yüklenmesi gerekiyor.

Intel’in UHD grafik işlemcisinin yer aldığı Acer TravelMate P4 14  modelinde Full HD çözünürlüklü 14 inç ekran bulunuyor. Magnezyum alaşımlı bir kasaya sahip olan bilgisayarda yeni Dust Defender teknolojisi var. Bu teknoloji fanın tozu dışarı üflemesini ve toz birikimini en aza indirerek performansın yüksek seviyede kalmasını sağlıyor. Otomatik temizleme işlevi, sistem açıldığında ve her 6 saatlik kullanımdan sonra gerçekleşiyor. HD web kamerayı bünyesinde barındıran bilgisayarda Acer Purified Voice adı verilen bir teknoloji kullanılıyor. 2×2 Wi-Fi 6 ve Thunderbolt 4 özellikli iki adet tam işlevli USB4 Type-C bilgisayarın bağlantı noktaları arasında. Askeri standartlarda test edilmiş bu dizüstü bilgisayar, Corning Gorilla Glass dokunmatik yüzeye ve güçlendirilmiş G/Ç bağlantı noktalarına sahip.

Acer TravelMate P4 14 dizüstü bilgisayarın indirimli fiyatı ne kadar?

Bilgisayarda ayrıca parmak izi sensörü de var. Bu sayede kullanıcılar bilgisayardaki ekran kilidin kolay ve hızlı bir şekilde açılabiliyor. Piyasadaki fiyatı 20.789 TL olan bilgisayar yapılan indirimle şu anda 15.899 TL‘ye temin edilebiliyor. Yeni kampanya haberlerini duyurmaya devam edeceğiz, LOG’u takip etmeye devam edin.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş