Amazon Prime kampanyası için geri sayım başladı; işte detaylar

17 Eylül 2024 15:58

Amazon, Prime üyelerine özel yeni bir indirim kampanyası duyurdu. “Prime Alışveriş Festivali” kampanyasının bu yıl 8 Ekim – 14 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. 7 gün sürecek kampanya boyunca müşteriler Amazon.com.tr’de yer alan ürünlere kampanyalı olarak sahip olabilecek.

“Prime Alışveriş Fesitvali” bu yıl Avustralya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, Lüksemburg, Hollanda, Polonya, Portekiz, Singapur, İspanya, İsveç, İngiltere ve ABD’nin yanı sıra ilk kez Türkiye’de de düzenlenecek. Amazon Prime üyeleri, bu kampanya ile sadece geniş ürün yelpazesi ve cazip indirimlerden yararlanmakla kalmayacak, aynı zamanda hızlı ve güvenli ücretsiz teslimat ayrıcalığının yanı sıra Prime Video ve Prime Gaming gibi birçok ayrıcalıklı hizmetten de faydalanacak.

Amazon Prime üyeleri ne gibi avantajlardan yararlanabiliyor?

“Prime Alışveriş Festivali” kampanyası süresince indirimlerden yararlanmak için Prime üyesi olunması yeterli.  Prime üyeleri herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin hızlı ve ücretsiz teslimat seçeneklerinden yararlanabiliyor. Prime Video: Prime üyeleri, üyelikleriyle birlikte gelen Prime Video ile aralarında popüler Amazon Originals içeriklerinin de bulunduğu geniş bir içerik seçkisini ek ücret ödemeden Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleriyle primevideo.com ya da tablet, akıllı telefon ve akıllı TV’lerindeki Prime Video uygulaması aracılığıyla izleyebiliyor. Prime Gaming ile tüm Prime üyeleri piyasanın önde gelen oyunlarında oyun içi ayrıcalıklar, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv’de sevdikleri bir yayıncıya aylık abonelik hakkıyla bütünsel bir oyun deneyiminin keyfini çıkarabiliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş