Amazon Prime Alışveriş Festivali, dikkat çeken indirimlerle başladı

08 Ekim 2024 11:05

Amazon Prime Alışveriş Festivali, kaçırılmayacak indirimlerle başladı. Birçok üründe önemli indirimler gözleniyor.

Amazon Prime Alışveriş Festivali hakkında firmadan gelen açıklamada şunlara yer verildiAmazon’un Prime üyelerine özel büyük fırsatlar sunduğu “Prime Alışveriş Festivali” bugün başladı. 14 Ekim’e kadar devam edecek kampanya boyunca Prime üyeleri, Amazon.com.tr’de elektronikten kişisel bakım ürünlerine, kitaplardan evcil hayvan ürünlerine kadar tüm kategorilerde geniş bir seçkiden on binlerce ürüne çok cazip imkânlarla sahip olabilecekler. Prime üyeleri, bu kampanya ile sadece geniş ürün yelpazesi ve cazip indirimlerden yararlanmakla kalmayacak, aynı zamanda hızlı ve güvenli ücretsiz teslimat ayrıcalığının yanı sıra Prime Video ve Prime Gaming gibi birçok ayrıcalıklı hizmetten de faydalanacak. “Prime Alışveriş Festivali” bu yıl Türkiye’nin yanı sıra Avustralya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, Lüksemburg, Hollanda, Polonya, Portekiz, Singapur, İspanya, İsveç, İngiltere ve ABD’de de düzenleniyor.

Prime Alışveriş Festivali kampanyası süresince indirimlerden yararlanmak, ayrıcalıklı alışveriş ve eğlence deneyimini yaşamak için Prime üyesi olmanız yeterli. Üstelik, alışveriş ve eğlencenin en iyilerini tüm vergiler dâhil ayda 39 TL’ye sunan Prime üyeliğini, bir ay boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz. Ayrıca yıl sonuna kadar Prime üyeliğini başlatan ve ayda bir kez alışveriş yapan Prime üyeleri, ilk 3 ay içinde alışveriş yaptıkları her ay için Prime ücreti kadar indirim kuponu kazanıyor.

Amazon Prime Alışveriş Festivali yanında bu da ilginizi çekebilir: Etkileyici görünen elektrikli motosiklet konsepti: Zero SR-X

Paylaş