reklamı kapat

POPÜLER

Apple Vision Pro

Apple Vision Pro için ilk üçüncü parti kafa bantları ortaya çıktı

WWDC23 kapsamında dün akşam lanse edilen başlık modeli Apple Vision Pro için ilk üçüncü parti kafa bantları ortaya çıktı.

Karma gerçeklik başlığı Apple Vision Pro, 3.499 dolar fiyat etiketiyle ancak 2024’ün başında elde edilebilecek çok iddialı bir ürün. İlk aşamada sadece ABD’ye özel kalacak ürün için iPhone / Apple Watch kılıfı / kayış üreticisi BandWerk tarafından tasarlanan ilk üçüncü parti kafa bantları ortaya çıktı. Apple’ın kendi ürettiği kafa bandını andıran seçenek, farklı renklerde ve direkt olarak deriden üretileceği gösteriliyor. Toplam beş farklı renk seçeneğinin sunulacağı kafa bandı, aktarıldığı kadarıyla İtalyan derisi ile Almanya’da üretilecek. Şimdilik Apple’ın model için farklı tasarımlarda kafa bantları (Sadece farklı boyutlar olacak) sunması beklenmiyor, burada farklı renklerin sunulması da olası durmuyor.

Bu yüzden BandWerk gibi üçüncü parti aksesuar üreticilerine yeni bir kapı açılıyor. 2024’te satışa sunulacak ürüne özel olarak tasarladığı kafa bantlarını ABD’de 160 dolardan satacağını söyleyen şirket, bu konuda bir ilke imza attı ancak kesinlikle tek olmayacak. Çok sayıda firmadan farklı kafa bantları gelecek, bazı seçenekler büyük ihtimalle Apple’ın kendi çözümlerinden çok daha konforlu olacak. Alüminyum gövdenin etkisiyle hatırı sayılır oranda ağır olduğu aktarılan Apple Vision Pro, bu açıdan yükü iyi dağıtacak güzel bir kafa bandına kesinlikle ihtiyaç duyuyor, Apple’ın kendi çözümünün sunduğu deneyim henüz uzun kullanım yapılmadığı için tam olarak bilinmiyor.

Apple Vision Pro yanında bu da ilginizi çekebilir: Hyundai’den otomatik çalışan şarj robotu