reklamı kapat

POPÜLER

Alfa Romeo R1 elektrikli bisiklet

BİM’de satışa çıkacak Alfa Romeo R1 elektrikli bisiklet için kampanya [21 Temmuz 2023]

Alfa Romeo R1 elektrikli bisiklet için BİM fırsatı duyuruldu. R2 modeliyle birlikte önümüzdeki hafta satışa sunulacak bisiklet R2 modelinden daha ince tekerleklere sahip.

R1 elektrikli bisiklet 250 watt’lık güç üretebilen bir motorla geliyor. Kullanıcılar tam dolu pille 45 kilometrelik bir menzil değeri elde ediyor.  Kullanıcılar bu menzil değerine optimum sürüş koşullarında elde edebiliyor. Elektrikli bisiklette yüksek sürat yapıldığında menzil değeri düşüyor. Saatte 25 kilometre hıza ulaşabilen bisikletin ön ve arka tarafında aydınlatma yer alıyor. Bisiklette bu sayede harici bir aydınlatmaya ihtiyaç duyulmuyor. S866 LCD gösterge ekranının da yer aldığı bisiklette yapılan hız ve kalan mesafe gibi bilgiler görüntülenebiliyor. Kalın tekerleklerle gelen bisiklet bu sayede hafif arazi koşullarında da kullanılabiliyor. Disk ön ve arka frene sahip olan bisikletin arka kısmında bagaj alanı da bulunuyor.

Alfa Romeo R1 elektrikli bisiklet çok yakında BİM’de

Bagaj alanı sayesinde kullanıcılar çantalarını veya poşetlerini de bu alana koyabiliyor. 21 Temmuz’da BİM’de satışa sunulacak bisikletin fiyatı ise 16.999 TL olacak. Bisiklet kredi kartlarıyla peşin fiyatına 9 ay taksitle de satın alınabilecek. Yeni indirim haberlerini de sizlere aktarmaya devam edeceğiz, LOG’u takip etmeye devam edin.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın