Bose SoundLink Revolve Plus II kablosuz hoparlör için 8.328 TL’lik indirim fırsatı [Temmuz 2024]

30 Temmuz 2024 15:00

Bose SoundLink Revolve Plus II kablosuz hoparlörün fiyatı düştü. Sesi 360 derece yayabilen hoparlör bu sayede kullanıcıların her noktada aynı kalitede müzik dinleyebilmesine imkan tanıyor.

Bose SoundLink Revolve Plus II bir duvar yanına yerlleştirilmesi durumunda ses oda etrafında yayılıyor ve kullanıcılara konser alanı deneyimi sağlanıyor. Cihazın üst kısmında yer alan esnek sap sayesinde hoparlör taşıma kolaylığı da sunuyor. SoundLink Revolve Plus II’nin suya dayanıklı tasarımı hoparlörün kazara su sıçramalarının yaşanabileceği yerlerde de kullanılabilmesini sağlıyor. Darbelere ve düşmelere karşı da dayanıklı bir gövdey yapısına sahip olan cihaz Bluetooth bağlantısı sayesinde mobil cihazlarla kablosuz olarak iletişim kurabiliyor. Hoparlör tam dolu pille 17 saate varan bir pil ömrü vadediyor. Pek tabii bu süre kullanıma bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Cihazın pili yaklaşık 4 saatte tamamen şarj olabiliyor. Party modu özelliği sayesinde iki adet hoparlör birbiriyle bağblantı kurabiliyor.

Bose SoundLink Revolve Plus II kablosuz hoparlörün indirimli fiyatı ne kadar?

Hoparlör son olarak eşleştiği ve bağlandığı son sekiz cihazı hafızasında turuyor. Yeni bir cihaz ile eşleştirildiğinde en eski kullanılan bağlantıyı hafızasından siliyor. Cihaz üstündeki çok fonksiyonlu tuşarak basarak Siri veya Google Asistan’a hızlı bir şekilde ulaşılabiliyor. Resmi fiyatı 19.057 TL olan hoparlör yapılan indirimşe şu anda 10.729 TL‘ye temin ediliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş