Bütçe dostu Jabra Elite 2 kablosuz kulaklık için indirim fırsatı [Ocak 2024]

23 Ocak 2024 19:00

Jabra Elite 2 kablosuz kulaklık bir satış kanalında yapılan indirim kampanyasında piyasadan daha uygun fiyata satın alınabiliyor. iOS ve Android’li cihazlarla uyumlu şekilde çalışabilen kulaklık Bluetooth 5.2 bağlantısıyla geliyor.

Bu sayede mobil cihazlarla kablosuz olarak iletişim kurabilen Jabra Elite 2 modelinde 6 mm’lik hoparlör kullanılıyor. Frekans tepki aralığı 20 Hz – 20 kHz olan kulaklıkta Qualcomm aptX ve SBC ses kodeklerine destek veriyor. Google Fast Pair özelliğinin de bulunduğu kulaklık bu sayede Android’li cihazlarla hızlı bir şekilde iletişim kurabiliyor. Amazon Alexa, Google Asistan ve Siri gibi asistanlarla uyumlu şekilde çalışabilen kulaklıkta kullanıcılar bu asistanlara sesli komutta bulunabiliyor. Kulaklık tam dolu pille 7 saat pil ömrü vadediyor. Cihaz şarj kutusuyla birlikte toplam 21 saatlik kullanım süresine ulaşıyor. Kulaklığın pili yaklaşık 3 saatte tamamen şarj olabiliyor. IP55 sertifikasının da yer aldığı kulaklık bu sayede su sıçramalarına ve toza karşı da dayanıklı.

Jabra Elite 2 kablosuz kulaklığın indirimli fiyatı ne kadar?

Cihazda aktif gürültü engelleme özelliği ise ne yazik ki yok. Daha üst modellerde bu özellik yer alıyor. Ailenin iddialı bir üyesi olan Elite 7 Pro’nun detaylı incelemesine buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. Piyasada daha yüksek fiyata satılan kulaklığın indirimli fiyatı ise 1.099 TL. Yeni indirim haberlerini de paylaşacağız.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş