Chery, 150 Bin TL’ye varan nakit indirimli eylül fırsatları duyurdu

20 Eylül 2024 16:45

Türkiye’de inanılmaz popüler hale gelen Çinli üretici Chery, 150 Bin TL’ye varan nakit indirimli eylül fırsatları duyurdu.

Bu konuda firmadan gelen açıklamada şunlar aktarıldı: “Türk tüketicisinin en fazla tercih ettiği ve ilgi gösterdiği markalar arasında yerini alan Chery, teknolojik donanım ve şık tasarımı birlikte sunduğu 2024 model yılı SUV modelleri ile tüketicilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Stoklarla sınırlı kampanya kapsamında; genç, yeni, göz alıcı ve iddialı tasarımına ek olarak teknolojik donanım ekipmanlarıyla öne çıkan OMODA 5 PRO’nun Exceptional versiyonda 300 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi veya 100 bin TL nakit alım desteği sağlanıyor. Lüks kompakt SUV segmentinde şık görünüm ve sürüş konforuna odaklanan Chery, TIGGO 7 Pro Max modelinde Exceptional donanımlı versiyonda 300 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi veya 100 bin TL nakit alım avantajı sunuluyor. Chery’nin akıllı sürüş ve kaliteli yaşama odaklanmış 7 kişilik büyük hacimli SUV modeli TIGGO 8 Pro Max’in Exceptional donanımlı versiyonunda ise 150 bin TL nakit indirim olanakları sunuluyor.

Tüm dünyadaki müşterilerinin beklentilerine uygun olarak tasarlanan ve geliştirilen OMODA 5 PRO; kısa zamanda Türkiye’nin en çok tercih edilen SUV modelleri arasında yerini aldı. Vision, Intelligent ve Exceptional olmak üzere 3 farklı donanım seviyesinde satışa sunulan 2024 model yılı OMODA 5 PRO’nun fiyatları 1 milyon 637 bin TL’den başlıyor. Chery, TIGGO 7 Pro Max lüks kompakt SUV segmentinde şık görünüm ve sürüş konforuna odaklanan müşterileri hedefliyor. TIGGO 7 Pro Max’in, görünüm olarak TIGGO ailesinin tasarım dilini benimsiyor. LED Matrix farlarla uyumlu “Angel Wing Star” ön ızgara, şık ve dinamik bir görsel şölen sunuyor.

Intelligent ve Exceptional olmak üzere 2 farklı donanım seviyesinde satışa sunulan 2024 model yılı TIGGO 7 Pro Max’in başlangıç fiyatı 1 milyon 796 bin TL’den başlıyor. Tüm Chery modelleri, 5 yıl veya 150.000 kilometrelik garantiyle de dikkatleri çekmeyi başarıyor. Chery TIGGO 8 Pro Max, akıllı sürüş destek sistemleri ve teknolojik sürüş deneyimine odaklanan 7 kişilik büyük hacimli bir SUV modeli olarak öne çıkıyor.

Markanın Türkiye’deki “Amiral Gemisi” pozisyonunda konumlandırdığı Chery TIGGO 8 Pro Max premium konfor duygusunu yaşatıyor. Intelligent ve Exceptional olmak üzere iki farklı donanım seviyesinde sunulan TIGGO 8 Pro Max’in fiyatı 2 milyon 27 bin TL’den başlıyor ve markanın en kapsamlı donanımları sunuluyor.”

Chery haberleri yanında bu da ilginizi çekebilir: Etkileyici görünen elektrikli motosiklet konsepti: Zero SR-X

Paylaş