reklamı kapat

POPÜLER

Chery

Chery Başkanı Avrupa’daki üretim üsleri arasında Türkiye’yi de saydı

Chery Uluslararası Başkanı Zhang Guibing, Avrupa’daki üretim üsleri arasında İtalya ve İspanya ile birlikte Türkiye’yi de saydı.

BloombergHT’deki habere göre Chery Uluslararası Başkanı Zhang Guibing, yurtdışı pazarlara açılma stratejini tüm dünyadan gelen medya mensuplarıyla paylaştı. Sunum sırasında gösterilen haritalarda Chery’nin Avrupa’da seçtiği üç üretim üssü olarak İspanya, İtalya ve Türkiye sayıldı. Chery yatırım görüşmelerinde son aşamalara gelirken, şirketin Türkiye’deki yatırımı için üç şehrin öne çıktığı, ancak nihai kararın henüz alınmadığı belirtildi. Şirket bugün “Chery’den Küresel İnovasyon Konferansı’nda Görkemli Açılış” başlığı altında şunları paylaştı: “Teknoloji Geleceğe Yön Veriyor” temasına odaklanan 2024 Chery Küresel İnovasyon Konferansı (CGIC) Çin’in Wuhu kentinde düzenlendi. Bu konferans, önceki Chery Teknoloji Günü ile kıyaslandığında önemli bir gelişme niteliğinde olup, bir günlük etkinlikten bir haftalık bir teknoloji şölenine dönüştü. Etkinliğe, Chery Group Yönetim Kurulu Başkanı Yin Tongyue ve diğer şirket yöneticilerinin yanı sıra hükümet yetkilileri, akademisyenler, sektör profesyonelleri ve küresel ortaklar da dahil olmak üzere binlerce seçkin konuk katıldı. Konferansta, Chery’nin teknolojik yenilikleri ve başarıları sistematik bir şekilde sergilendi, otomotiv sektörünün geleceğine yönelik ileri görüşlü bakış açıları ortaya koyuldu ve Çin otomobil markalarının küresel arenadaki temel güçleri gözler önüne serildi.

Chery’nin güçlü marka imajı hakkında konuşan Chery Grup Başkanı Yin Tongyue, inovasyonun Chery’nin ruhunda yer alan bir gereklilik olduğunu söylerken markanın inovasyon yoluyla ürünlerini geliştirdiğini ve hizmetlerini güçlendirdiğini söyledi. Chery, sürekli inovasyon ile geçen 27 yılda geliştirdiği dayanıklılığı sayesinde teknolojik üstünlüğe de ulaştı. Chery’nin CTO’su Dr. Gao Xinhua, konferansta yaptığı konuşmada, iki yıllık birikim ve araştırmanın ardından Chery’nin mimari, güç aktarma organları, akıllı kabinler, akıllı sürüş ve ekosistemler olmak üzere beş temel teknolojik alanda ilerleme kaydettiğini aktardı. Bu ilerleme, Çin’in otomotiv endüstrisini küresel alanda ön saflara taşıyacak kaliteli bir teknoloji değer zinciri yaratan on adedin üzerinde atılımı içeriyor.”

Chery gelişmeleri yanında bu da ilginizi çekebilir: Etkileyici görünen elektrikli motosiklet konsepti: Zero SR-X