CMF Phone 1, CMF Watch Pro 2 ve CMF Buds Pro 2 tanıtıldı

08 Temmuz 2024 12:30

Nothing imzalı CMF Phone 1, CMF Watch Pro 2 ve CMF Buds Pro 2 modelleri bugün sonunda resmi olarak tanıtıldı.

CMF Phone 1 akıllı telefon, CMF Watch Pro 2 akıllı saat ve CMF Buds Pro 2 kablosuz kulaklık modelleri için bugün itibarıyla hiçbir sürpriz kalmadı. Nothing markası Türkiye’de olduğu için ileride Türkiye’de satılma ihtimali olan ürünler arasında özellikle, CMF Phone 1 dikkat çekiyor. Gençlerin hoşuna gidecek fark yaratan bir tasarımı bulunan akıllı telefon modeli, dört farklı renkte hazırlanan değişebilir arka kapakla geliyor. Bu arka kapağı yerinde dört farklı vida tutuyor. Aynı zamanda askı aparatı, cüzdan haznesi ve telefonu yatayda dik tutan ufak bir bacak gibi farklı aksesuarları da bulunan ürün, teknik olarak baktığımız zaman 6,67 inç boyutunda 120 Hz AMOLED ekran üzerine kuruluyor ve gücünü Mediatek Dimensity 7300 işlemciden ve 8 GB RAM‘den alıyor. 16 megapiksel selfie kamerasına sahip telefonun arkasında, Sony sensörlü 50 megapiksel geniş açı ile 2 megapiksellik derinlik kameralarına yer veriliyor. 33W şarj destekli 5.000 mAh batarya ile donatılan cihaz, parmak izi sensörünü optik olarak ekranı altında taşıyor. Modelin yurt dışı başlangıç fiyatı 199 dolar seviyesinde yer alıyor.

Tanıtılan diğer ürünlerden 59 dolarlık kablosuz kulaklık CMF Buds Pro 2, ANC’ye yani aktif gürültü engellemeye sahip ve 6 mm mikro-düzlemsel tweeter ve 20 Hz – 40 kHz frekans tepkisine sahip 11 mm bas sürücüleriyle yerini aldığı Buds Pro’dan daha iyi ses kalitesi vadediyor. Haznesi üstündeki fiziksel tekerlekten ses ayarı yapılabilen ve aynı zamanda sesli asistan erişimi aktif edilebilen ürün, dört farklı renkte elde edilebiliyor. LDAC destekli ürün, bu formatta ANC açılırsa 4.3 saatlik batarya ömrü sunuyor. AAC formatında ANC kapatıldığı zamansa 11 saatlik bir kullanım ömrü elde edilebiliyor.

69 dolarlık akıllı saat CMF Watch Pro 2 ise değiştirilebilir çerçeve altyapısı ile fark yaratıyor. Burada kişilere şu anda sadece köşeli ve yuvarlak hatlı iki farklı seçenek sunuluyor. 100 farklı saat arayüzü taşıyan 1.32-inç 60 Hz 620 Nit AMOLED ekranlı ürün, modern her akıllı saat gibi aktivite ve sağlık konusunda birçok standart takip özelliğini beraberinde getiriyor. Aktif kullanımda 11 günlük bir batarya ömrü açıklanan GPS’e sahip cihaz, Google Wear OS üzerine kurulmuyor. Bu temelde saate uygulama yüklenemiyor.

CMF Phone 1, CMF Watch Pro 2 ve CMF Buds Pro 2 yanında bu da ilginizi çekebilir: Motorola’nın uzaktan kablosuz şarj teknolojisi

Paylaş