Epic Games Store, iki ücretsiz oyun veriyor [17 Ekim]

17 Ekim 2024 18:00

Hediyelerine 2024 yılında da hız kesmeden devam eden Epic Games Store, bu sefer iki farklı ücretsiz oyun veriyor.

Epic Games Store tarafından bugün hediye edilen ilk oyun Invincible Presents: Atom Eve oldu. Bu oyun için şu açıklama geçildi: “Invincible evrenindeki en güçlü süper kahramanlardan biri olan Atom Eve olarak kendi yolunuzun kontrolünü elinize alın! Gizemleri çözün ve bir süper kahraman olmanın tehlikelerini ve sorumluluklarını günlük hayatın zorluklarıyla dengeleyin.” Şirket ayrıca Kardboard Kings oyununu da ücretsiz olarak dağıtıyor. Bu oyun içinse şu açıklama geçiliyor: “Deniz kenarında kendi kart dükkanınızı açın! Kart satın alın, takas edin, satın veya kendi koleksiyonunuz için saklayın! Müşterilerden itibar kazanın, dükkan hedeflerinizi aşın, yeni dekorasyonların kilidini açın ve herkesi şehirdeki en iyi kart dükkanına getirmek için heyecan verici etkinlikler düzenleyin!”

Bundan önce Empyrion – Galactic Survival verilmişti. Oyun için şu açıklama yapıldı: Oyun, uzay simülasyonları, inşaat oyunları, hayatta kalma yapımları ve FPS oyunlarından alınan unsurları benzersiz bir şekilde birleştiren gerçek bir uzay temalı hayatta kalma macerasıdır. Empyrion’un gizemlerini keşfetmek için galaktik yolculuğunuzda büyük gemiler, genişleyen gezegen yerleşimleri ve büyük uzay istasyonları inşa edin!”

Daha önce ücretsiz verilen diğer oyun ise Outliver: Tribulation olmuştu: “Bu, Afrika mitolojisiyle Survival-Horror ve Souls benzeri türlerin oyun öğeleri ve dövüş stillerini birleştiren atmosferik, hikâye odaklı, aksiyon-macera üçüncü kişi nişancı oyunudur. İsyancılardan kaçan bir asker olan Bolanle Gboyega’yı oynuyorsunuz ve gizemli bir şekilde İşkence Krallığı olarak adlandırılan doğaüstü bir krallığa düşer, burada kendi krallığına geri dönmek için eski bir ritüeli geçmek zorundadır… ya da en azından böyle olduğuna inanıyor.” 

Ücretsiz Epic Games Store oyunları yanında bu da ilginizi çekebilir: İnsansı robot Ameca ve yapabildikleri

Paylaş