Harman Kardon Onyx Studio kablosuz hoparlör için indirim fırsatı [Haziran 2024]

13 Haziran 2024 14:00

Harman Kardon Onyx Studio hoparlör için indirim fırsatı geldi. Bej, mavi ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olan hoparlör sıra dışı tasarımıyla dikkat çekiyor.

Taşınabilir bir hoparlör modeli olan Harman Kardon Onyx Studio ses performansını optimize etmek için kendini otomatik olarak kalibre ediyor. İki adet cihazla eşleştiğinde stereo bir deneyim  sunan hoparlör bu sayede daha güçlü ses performansına imza atıyor. Kullanıcılar tam dolu pille 8 saate kadar kablosuz olarak çalışabiliyor. Bu pil süresi kullanıma bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Hoparlörün pili yaklaşık 5 saatte şarj oluyor. Sağlam bir taban işlevi de gören şık, anotlanmış alüminyum sap hoparlörü bir odadan diğerine kolayca taşıyabileceğiniz anlamına geliyor. Bluetooth bağlantısıyla mobil cihazlarla kablosuz olarak bağlanabilen hoparlör aynı anda iki farklı cihazla bağlantu kurabiliyor. Geri plastikten üretilen hoparlör ızgarası kumaşı geri dönüştürülmüş polyester iplikten üretilmiş.

Harman Kardon Onyx Studio hoparlörün indirimli fiyatı ne kadar?

2 adet 20 mm’lik tweeter’ın tercih edildiği hoparlörde bir adet woofer kullanılıyor. İki adet mikrofonu bünyesinde barındıran hoparlörde eller serbest özelliği de bulunuyor. Piyasada daha yüksek fiyata satılan hoparlörün indirimli fiyatı ise 10.398 TL.

 

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş