E-Mürekkep ekranlı Huawei MatePad Paper için 2.000 TL’lik indirim fırsatı [Ağustos 2023]

06 Ağustos 2023 14:00

E-Mürekkep ekran teknolojisiyle fark yaratan dikkat çeken Huawei MatePad Paper için indirim fırsatı yapıldı. 10,3 inç ekran boyutuna sahip olan tablet HarmonyOS yüklü geliyor.

Pil dahil 360 gram ağırlığında olan Huawei MatePad Paper sadece tek bir tenk seçeneğiyle geliyor. Siyah renkli gövdesiyle göze çarpan tabletin ön tarafında herhangi bir fiziksel tuş yer almıyor. Cihazın kutusundan çıkan Huawei M-Pencil kalem de cihazın sağ tarafına manyetik olarak yerleştirilebiliyor. Bu kalem sayesinde tablette çizim yapılabiliyor veya not alınabiliyor. Tabletin depolama kapasitesi 64 GB olsa da MatePad Paper yaklaşık 46 GB boş alanla geliyor. E-kitapların boyutlarının ufak olduğunu göz önüne alırsak bu depolama alanı yeterli görünüyor.  MatePad Paper’da uygulamalar sekmesine tıklandığında AppGallery, Tarayıcı, Dosyalar, Cloud, Ses Kaydedici ve Hesap Makinesi gibi uygulamalar yüklü geliyor.

Huawei MatePad Paper modelinin indirimli fiyatı ne kadar?

Tabletin kalbinde Huawei’nin Kirin 820E işlemcisi yer alıyor. Huawei’nin bütçe dostu telefon modellerinde tercih ettiği bu işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. Tablet kutu içeriğinden çıkan 22,5 watt gücündeki adaptörle yaklaşık 1.5 saatte şarj edilebiliyor. Tablette kablosuz şarj özelliği ise mevcut değil. Piyasadaki fiyatı 13.999 TL olan telefonun indirimli fiyatı ise 11.999 TL. Tabletin detaylı incelemesini buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş