Huawei’nin yeni nesil iki akıllı saatinden oluşan Huawei Watch 3 ailesi Türkiye’de satışa sunuldu. İşte fiyatlar ve bilinmesi gerekenler;
Tüm detaylarına aşağıdaki haberden ulaşabileceğiniz Huawei Watch 3 ailesi, daha spesifik olursak Watch 3 ve Watch 3 Pro, Türkiye fiyatlarının açıklamasının ardından satın alınabilir hale de geldi.
Modellerden üstte yer alan Watch 3 Pro, “5.699 TL” gibi gerçekten yüksek bir fiyatla satılıyor. Ancak model çok sağlam titanyum gövdeye sahip ve üst düzey özellikler taşıyor. Bu model için sadece tek bir renk sunuluyor.
Altta yer alan normal Watch 3 içinse “4.999 TL” gibi yine yüksek bir rakamın verilmesi gerekiyor. Bu versiyon için Huawei iki farklı renk seçeneği sunuyor.
Saatler direkt olarak buradan (Huawei resmi satış kanalı) elde edilebiliyor. Modellerin yakında diğer satış kanallarına da gelmesini bekliyoruz. Ancak bu biraz zaman alabilir.
Huawei halen ABD ambargosu altında yer aldığı için geleceğini Android değil HarmonyOS işletim sistemi üzerine kuruyor. İşte bu 40 milyon kullanıcıyı geride bırakan sürüm için firma şunları söylüyor:
“Huawei Tüketici Elektroniği Grubu İcra Direktörü ve CEO’su Richard Yu, “Her şeyin birbirine bağlı ve akıllı olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Hiçbirimiz bu dünyadan kendimizi soyutlayamayız.
HarmonyOS’un piyasaya sürülmesi ve bu çığır açan işletim sistemi tarafından desteklenen bir dizi ürün, ileriye dönük bir yaklaşımla mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunmaya yönelik aralıksız çabalarımızın bir başka örneğidir” açıklamasında bulundu.”
“Hayatımızda her zamankinden daha fazla akıllı cihaz olsa da sağladıkları deneyim genellikle akıllı değil. Yığın sistemler, maalesef parçalanmış bir kullanıcı deneyimine yol açan ara bağlantı ve işlemleri karmaşıklaştırma eğiliminde.”
“HarmonyOS bu sorunu çözmek için tasarlandı. Akıllı cihazlar için yeni nesil bir işletim sistemi olan HarmonyOS, farklı türdeki cihazların bağlanması ve iş birliği yapması için ortak bir dil sağlayarak kullanıcılara daha rahat, sorunsuz ve güvenli bir deneyim sunuyor.
Sistem yazılımını ayrıştırıp esnek bir şekilde dağıtmak ve daha önce bağımsız olan cihazları uyumlu ve bütünsel bir Süper Cihazda birleştirmek için dağıtık teknolojiyi kullanıyor.
Kullanıcı, ihtiyaçlarına göre bileşen cihazlarının yeteneklerinden özgürce yararlanıyor. Servis Widget’ları aracılığıyla yeni bir tür bağlantı deneyimi sunuluyor.”