Huawei MatePad tabletleri büyük ilgi görüyor; işte detaylar

22 Ekim 2024 19:00

Huawei‘in yeni nesil tabletleri MatePad Pro 12.2 ve MatePad 12X, Türkiye’de satışa çıktı. PaperMatte ekran teknolojisi ve gelişmiş özellikleri ile bu modeller, satışa sunulduğu ilk haftalarda büyük ilgi gördü.

MatePad Pro 12.2’nin ilk 10 gün içerisinde MatePad Pro 13.2’ye göre üç kat daha fazla satılması, bu yeni modelin kullanıcılar tarafından yoğun ilgi gördüğünü gösteriyor. Genel tablet satışlarında ise yılın aynı haftalarına göre yüzde 75 oranında bir büyüme kaydedildi. Yıl genelindeki tablet satışlarında ise %20 oranında bir artış yaşandı. Huawei’in yeni MatePad serisi, yaratıcılık ve üretkenlik ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı. PaperMatte ekran teknolojisine sahip olan MatePad Pro 12.2 ve MatePad 12X, göz sağlığını koruyor. Yansıma önleyici nano ölçekli teknoloji sayesinde ekranlardaki ışık parlamaları en aza indiriliyor ve net bir görüntü sunuluyor. Bu özellik, her iki modelin de hem iç hem dış mekanlarda rahatlıkla kullanılmasını sağlıyor. TÜV Rheinland sertifikaları ile göz sağlığına duyarlılığı tescillenen bu ekranlar, uzun süreli kullanımda konforu artırıyor.

Huawei MatePad tabletlerin Türkiye’deki fiyatları

Huawei’in Türkiye pazarına özel fiyatlandırma politikası sayesinde, MatePad Pro 12.2 modeli 34.999 TL, MatePad 12X ise 19.999 TL‘den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. Her iki modelde de kalem, klavye ve ekran hasarı garantisi hediye fırsatı bulunuyor. Tabletle ilgili detaylı incelemeye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş