reklamı kapat

POPÜLER

Logitech G PRO Serisi

İlk defa bir Türk espor takımının logosu Logitech G PRO Serisi kutularında yer alacak

Bugün yapılan resmi açıklamaya göre ilk defa bir Türk espor takımının logosu Logitech G PRO Serisi kutularında yer alacak.

Bu konuda yapılan paylaşımda şunlar aktarıldı: Logitech G, profesyonel oyuncu ekipmanları alanındaki lider markalardan biri olarak, 2023 yılı Eylül ayında Türkiye’nin önde gelen espor takımlarından FUT Esports ile sponsorluk iş birliğini duyurmuştu. Sponsorluk dönemi boyunca PRO serisi ürünlerinin gelişim sürecinde, FUT Esports’un profesyonel oyuncularından önemli geri bildirimler aldı. Oyunculara demo ürünler gönderilerek oyuncuların detaylı testleri ve geri dönüşleri doğrultusunda ürünlerde geliştirmeler yapıldı. Bu iş birliği sayesinde, Logitech G tarihinde bir ilk yaşandı ve Türk espor takımı FUT Esports’un logosu PRO Serisi ürünlerin kutusuna eklendi. FUT logosu ilk etapta PRO X SUPERLIGHT 2 DEX, PRO 2 LIGHTSPEED ve PRO X TKL Rapid ürünlerinin kutusunda yer alacak. Bu gelişme Logi Play Days aktivasyonu kapsamında gerçekleştirilen özel bir partiyle kutlandı. 

Logitech Türkiye Kategori ve Pazarlama Lideri Cihan Önal, iş birliğini şu sözlerle değerlendirdi: “Logitech G olarak espor dünyasının kalbinde yer almayı sürdürüyoruz. FUT Esports gibi hem Türkiye’yi uluslararası arenada temsil eden hem de önemli başarılar elde eden bir takımla iş birliği yapmak bizim için büyük bir gurur. PRO serisi ürünlerimizin gelişiminde FUT Esports oyuncularının katkılarını görmek, onların tecrübesiyle ürünlerimizi bir üst seviyeye taşımak bize büyük bir motivasyon sağladı. Bu iş birliğimizi yeni yılda da devam ettirmekten mutluluk duyuyoruz.”

FUT Esports Kurucu Ortağı Cesur Sünnetçioğlu, “FUT Esports olarak şimdiye kadar 26 farklı ülkede ve 37 farklı şehirde turnuvalara katıldık. Dünyanın en büyük espor takımlarına karşı Avrupa ve dünya finallerinde mücadele ettik. 2024 senesinde şimdiye kadar 2 branşta dünya şampiyonası bileti aldık ve 2 diğer branşta da mücadelemizi sürdürüyoruz. Tüm bu mücadelelerimizde bizimle sevinen, bizimle heyecanlanan muhteşem bir partner ile iş birliğimizi global seviyeye taşıyarak bir hayali gerçekleştiriyoruz. Logitech G Pro kutularında logomuz ile yer almak çok büyük bir onur. Birlikte çok büyük zaferler kazanacağız ve dünyanın dört bir yanından bizi destekleyen tüm taraftarlarımızı gururlandıracağız.” dedi.Geçtiğimiz yıl boyunca elde edilen büyük başarıların ardından Logitech G, FUT Esports ile başlattığı sponsorluk iş birliğini yeni yılda da devam ettiriyor.

Başarılarla dolu bir senenin ardından FUT Esports’un dünya çapında en prestijli espor takımları arasında yer alması, Türkiye’yi uluslararası arenada gururla temsil etmesi, bu iş birliğinin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. FUT logosunun kutu üzerinde yer aldığı PRO Serisi ürünleri, hem fiziksel mağazalarda hem de online platformlarda teknoloji meraklıları ile buluşmaya devam ediyor.Ayrıca, FUT Esports logolu Logitech G ürünleri yalnızca Türkiye’de değil, Avrupa’nın önde gelen ülkelerinde de satışa sunulacak. İsviçre, İtalya, İspanya, Fransa, Belçika ve Danimarka başta olmak üzere 23 ülkede FUT logolu kutular oyunseverlerle buluşacak.”

Logitech G PRO Serisi yanında bu da ilginizi çekebilir: Etkileyici görünen elektrikli motosiklet konsepti: Zero SR-X