iRobot’tan ekim ayına özel indirim fırsatı; işte detaylar

02 Ekim 2024 11:30

iRobot ekim ayına özel bir indirim kampanyası hazırladı. iRobot J serisi robot süpürgeler bu aya özel yüzde 25’e varan indirim ve vade farksız 8 taksit seçeneğiyle satın alınabiliyor.

iRobot Roomba j9+, i ve j serisi robotların en güçlüsü olarak karşımıza çıkıyor. PrecisionVision özelliğiyle zemindeki 80’den fazla engeli algılayarak akıllıca kaçınan seri evlerin haritasını kaydederek oda ve alan seçimlerine olanak tanıyor. Gelişmiş işletim sistemi (iRobot OS) sayesinde evinizin ihtiyaçlarına uygun en etkili temizlik programını oluştururken, dirt detective (kir dedektifi) özelliği ile evinizdeki kir yoğunluğunu ölçerek her odanın kirlenme düzeyine göre özelleştirilmiş temizlik rutinleri oluşturuyor. Serinin bir diğer dikkat çeken modeli Roomba j7, PrecisionVision Yön Bulma teknolojisi ile engelleri tanıyor ve gerektiğinde yön değiştirerek en etkili temizliği sağlıyor. Bu, evcil hayvan sahipleri için büyük bir kolaylık sağlıyor. Roomba Combo j7+ modeli ise, tamamen yukarı kaldırılabilen paspası ve toz haznesini otomatik boşaltma özelliğiyle, kullanıcıların temizlik sürecini tamamen otomatik hale getiriyor.

iRobot Combo J5+ da sunduğu özellikerle dikkat çekiyor

Roomba Combo j5+ modeli ise süpürme ve paspaslama işlevlerini tek bir hazne değişimiyle gerçekleştiriyor ve evcil hayvan dışkısı, terlik, çorap, kablo gibi 80’den fazla engeli algılayarak etrafından dolaşabiliyor. Kendi toz haznesini boşaltma özelliğiyle de tozla temas etmeyi ortadan kaldırıyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş