İstanbul’da üretilen elektrikli kick-bike modeli TOZZBIKE Pipegun Sixteen, 49 bin TL’den satışa sunuldu

19 Ekim 2024 12:31

İstanbul’da üretilen yerli elektrikli kick-bike modeli TOZZBIKE Pipegun Sixteen, resmi olarak satışa sunuldu.

En son tüm detaylarına burada yer verdiğimiz Joyce’90 modeliyle gündemimize gelen TOZZBIKE, bu sefer Pipegun Sixteen ile ses getiriyor. Yeni “kick-bike” modeli 350W ve 250W olmak üzere iki farklı versiyona sahip. 350W/48V gücündeki üst modelde 16 Ah batarya bulunuyor. 35 km/s hız ve 60 km menzil açıklanan model, 18 kg ağırlığında ve 8 saatte tamamen şarj edilebiliyor. 250W/36V gücündeki alt modelde ise 12,8 Ah batarya bulunuyor. 25 km/s hız ve 50 km menzil açıklanan model, 17 kg ağırlığında ve 6 saatte tamamen şarj edilebiliyor. 120 ve 110 kg’a kadar taşıma kapasitesi bulunan modeller, 16 inç havalı lastikler üzerinde yol alıyor. BMX gidon sayesinde sürüş yapmanın standart elektrikli scooter’lardan daha konforlu olduğu Pipegun Sixteen için sunulan renkler, şirket tarafından çeşitli dönemlerin yankılarını yansıtacak şekilde adlandırılıyor: “Surfer White, Shadow Black, Miami White, 90’s Black, Baker Green, Beachfire Red ve Cool Silver. “

Her iki tekerlekteki Tektro 160 mm mekanik disk frenler sayesinde güvenli ve güçlü bir frenleme sağlayan Pipegun Sixteen, TOZZBIKE’ın buradaki resmi internet sitesinden Türkiye içinde ücretsiz kargo ve 2 yıl tam kapsamlı garantiyle beraber 49 bin TL’den satın alınabiliyor. Model yurt dışında ise Avustralya, Birleşik Krallık ve Fransa bayiliklerinin yanı sıra online siparişle alınabiliyor. Yeni modelleri hakkında bir açıklama yapan Kurucu ortak ve tasarımcı Emre Kuvvetli, “Pipegun Sixteen, indie kültürünün özündeki özgürlük, özgünlük ve ileri görüşlülük biçiminde hayal edildi. Bu sadece bir ulaşım aracı değil; bilinçli bir yaşam tarzının ifadesi, ekolojik bilinci kentsel şıklıkla harmanlayan bir kaçış aracı.” diyor.

Kurucu ortak Burak Kazar ise, “Pipegun Sixteen’i hayatın sesiyle uyum içinde, ana akıma karşı duranlar için süper havalı bir alternatif olmak üzere tasarladık, geliştirdik ve ürettik. Yüksek kaliteli malzemeler, mükemmel dengelenmiş teknik özellikler ve sorunsuz bir müşteri deneyimi ile unutulmaz bir deneyimi sunuyoruz. Pipegun #1 ile bir akım yarattık, Pipegun Sixteen ile bu akımı daha da ileriye taşıyoruz.” açıklamasını yapıyor.

TOZZBIKE Pipegun Sixteen yanında bu da ilginizi çekebilir: Etkileyici görünen elektrikli motosiklet konsepti: Zero SR-X

Paylaş