reklamı kapat

POPÜLER

Kablosuz görüntü aktarabilen ve manyetik bağlantı altyapısı sunan bir taşınabilir OLED monitör tanıtıldı

Kablosuz görüntü aktarabilen ve manyetik bağlantı altyapısı sunan bir taşınabilir OLED monitör tanıtıldı

InnLead tarafından kablosuz görüntü aktarabilen ve manyetik bağlantı altyapısı sunan bir taşınabilir OLED monitör tanıtıldı.

Kickstarter benzeri bağış platformu Indiegogo üzerinden satışa sunulan InnLead imzalı “EDGE 4K OLED Ultralight Portable Magnetic Monitor”, teknik ve tasarımsal olarak oldukça dikkat çekti. İsminde de geçtiği üzere 4K çözünürlükte bir Samsung üretimi OLED panel üzerine kurulan ürün, 60 Hz’lik bu 15,6 inç boyutundaki panelde yüzde 100 DCI-P3 kapsaması, 400 nit parlaklık, 10 bit renk ve gerçek siyahlar sunuyor. 666 gram ağırlığında olan 7,6 mm’lik model, birçok benzerinden farklı olarak manyetik bağlantının sağlandığı bir aksesuar altyapısına sahip. Bu sayede monitöre arkasındaki güçlü mıknatıslar aracılığıyla bir bacak ünitesi, ışık ya da akıllı telefon tutucu kolaylıkla eklenebiliyor. Ürünün ayrıca kablosuz görüntü aktarma altyapısı da fark yaratıyor. Bunun için ayrıca satın alınması gereken bir cihaza ihtiyaç bulunuyor. Bu cihaz alındığı zaman 30 metre içerisinde gecikmesiz görüntü aktarımı yapabilen ve burada birden fazla cihaza bağlanabilen OLED monitör, alüminyumdan üretilen şık bir kasa üzerine kuruluyor.

Alt bölüm haricinde ince çerçevelere sahip olan modelde, iki farklı hoparlör bulunuyor. Kablosuz bağlantı istemeyenler için iki USB Type-C, bir mini-HDMI ve bir 3.5 mm kulaklık girişiyle donatılan ürün, istenirse dokunmatik bir panelle de tercih edilebiliyor. Normal versiyon için 340 dolar, dokunmatik versiyon içinse 520 dolar Indiegogo fiyatı açıklanıyor. Ürünün ticari satışı ise dokunmatik olmayan versiyon için 569 dolardan, dokunmatik olmayan versiyon içinse 700 dolardan yapılacak. Modelin tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz:

Dikkat çeken taşınabilir OLED monitör yanında bu da ilginizi çekebilir: Etkileyici görünen elektrikli motosiklet konsepti: Zero SR-X