reklamı kapat

POPÜLER

SteelSeries Arctis GameBuds

Kablosuz oyuncu kulaklığı SteelSeries Arctis GameBuds tanıtıldı

Kablosuz oyuncu kulaklığı SteelSeries Arctis GameBuds tanıtıldı. Ürün, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch ya da PC’de kullanılabiliyor.

160 dolarlık yurt dışı satış fiyatı açıklanan SteelSeries Arctis GameBuds, kulak içi formunu benimsiyor. Birden fazla cihazda kullanılabiliyor olmasıyla dikkat çeken ürün, dört farklı mikrofondan yardım alınan güçlü bir ANC yani aktif gürültü engelleme özelliğine sahip. Bu sayede oyuna daha rahat şekilde odaklanılmasına olanak tanıyan ve şeffaflık modu da eksik edilmeyen model, Xbox veya PlayStation’a 2.4 GHz kablosuz bağlantı sağlayan küçük bir USB-C dongle (şarj kutusunun içinde yer alıyor) aracılığıyla bağlanıyor. Mobil cihazlarla Bluetooth 5.3 üzerinden haberleşen ve 2.4 GHz kablosuz bağlantı ile Bluetooth arasında geçiş yapmak için özel bir buton taşıyan ürün, tek olarak 10 saatlik kullanım sunuyor. Qi temelli kablosuz şarj özellikli şarj kutusuyla beraber toplam 40 saatlik kablosuz kullanım vadeden ürün, çok sayıda ayar seçeneği ve hazır oyun profili taşıyan modern bir mobil uygulamayla geliyor. 360 derece uzamsal ses desteği sunulan cihaz, IP55 sertifikasına sahip. Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan Arctis GameBuds, kafa üstü kulaklıklardan hoşlanmayan oyuncular için çok iddialı bir alternatif olmuş durumda. Ürün yakında Türkiye’de de satışa sunulacaktır.

SteelSeries Arctis GameBuds yanında bu da ilginizi çekebilir: Etkileyici görünen elektrikli motosiklet konsepti: Zero SR-X