Keanu Reeves şimdi de Sünger Bob filminde [Video]

15 Kasım 2019 17:30

Evet yanlış okumadınız. İnternetin “sevgilisi” Keanu Reeves şimdi de yeni Sünger Bob filmi The Spongebob Movie: Sponge on the Run‘da oynuyor.

İnternet üzerinde en sevilen aktörlerden biri olan Keanu Reeves, bu kez karşımıza beklenmedik bir yapımla çıkıyor: Sünger Bob filmiyle. The Spongebob Movie: Sponge on the Run filminin fragmanında görünen Reeves, sesiyle değil, doğrudan yüzüyle filmde yer alıyor. Bir çalı olarak karşımıza çıkan Reeves, Patrick ve Sünger Bob’la absürt bir diyaloga giriyor. Reeves’in filmde yer alması ise elbette kısa sürede fragmanın erişimini artırıyor. Hikaye ise tabii ki Sünger Bob’u yeniden komik ve eğlenceli bir maceranın başrolü haline getiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Keanu Reeves sürprizli yeni Sünger Bob filmi

Hikaye Sünger Bob’un sevgili evcil sümüklü böceği Gary’nin kaybolmasıyla başlıyor. Patrick ve Sünger Bob, Gary’i bulabilmek için efsanevi bir maceraya gözü kapalı atılıyor. İkili Gary’i eve geri getirmek için Kayıp Şehir Atlantis’e doğru bir yolculuğa çıkıyor. Yolda pek çok tehlike ve dikkat dağıtıcı eğlence ise ikiliyi bekliyor. Keanu Reeves elbette filmde küçük bir rolde karşımıza çıkıyor. Öte yandan yollarının nasıl kesişeceği merak konusu. The Spongebob Movie: Sponge on the Run, Mayıs 2020‘de macerayı beyaz perdeye taşıyacak. Filmin yayınlanan Keanu Reeves’li fragmanını haberin üzerinden izleyebilirsiniz.

Paylaş